HELDERVOELENDE MEDIUMS KAARTLEGGERS

Een heldervoelend kaartlegger staat tijdens een belanalyse of mailanalyse open voor allerlei prikkels, gevoelens, emoties die dan binnenkomt.

Eigenlijk is een heldervoelend medium een ontvanger en tijdens een consult zal een heldervoelend kaartlegger dan ook alle binnengekomen informatie en prikkels omzetten en overdragen aan degene die consulteert.

Een heldervoelend medium voelt zaken wat een ander niet kan voelen . UW lichaam straalt energie uit wat opgevangen kan worden door een heldervoelend medium. Maar niet alleen het lichaam of delen van het lichaam zenden energie uit, alles rondom u zend energie uit.

Een medium die heldervoelend is, voelt vaak meerdere gevoelens, emoties die aanwezig zijn bij u en kan deze informatie omzetten in voor u nuttige en verstaandbare uitleg.

Aarzel niet om een heldervoelend medium te raadplegen, onze heldervoelende kaartleggers waarmee u in contact komt zijn ervaren, betrouwbaar, direct en geven u persoonlijk advies.DOE UW VOORDEEL MET EEN KAARTLEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Bel goedkoper met kaartleggers, e-mail met heldervoelende kaartleggers, geniet van tal van ledenvoordelen.

TOP