belanalyse Kaartlegster CAROLA

2315 KAARTLEGSTER CAROLA IS BESCHIKBAAR

Ervaren kaartlegster Carola staat klaar voor u, ontvang advies en heldervoelende inzichten. Bel nu met kaartlegster Carola, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJ

PIN 2315 KAARTLEGSTER CAROLA

belanalyse  kaartleggers
Hallo mijn naam is medium Carola. Ik ben een intuïtief medium en heldervoelend kaartlegster. Ik leg voor je de Lenormandkaarten of de Engelenkaarten. Graag geef ik je inzicht en helderheid op vragen die voor jouw van belang zijn. Vragen over werk, de liefde of je relatie zijn bij mij altijd welkom.
Lenormand kaarten - Heldervoelend - Intuitief - Nederlands

KAARTLEGSTER CAROLA - SOCIAAL INVOELEND

KAARTLEGSTER CAROLA - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, kaartlegster Carola kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met kaartlegster Carola en vraag hulp van een sociaal invoelend kaartlegster!

Een kaartlegster zoals kaartlegster Carola is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan kaartlegster Carola je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

KAARTLEGSTER CAROLA - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt kaartlegster Carola al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan kaartlegster Carola om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt kaartlegster Carola het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt kaartlegster Carola eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende kaartlegster. Pendelaars zoals kaartlegster Carola schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met kaartlegster Carola en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

AGENDA MAI KAARTLEGSTER CAROLA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA

DAG

kaartlegster Carola heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster Carola heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster Carola, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Carola in als favoriet, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER CAROLA

Geeft sinds 25 december 2014 heldervoelend advies op deze website.

SOCIAAL INVOELEND

Kaartlegster Carola gebruikt als
persoonlijke pincode 2315

PENDELEN

Carola gaf laatste consult op
23 mei 2022 om 13u38

glazen bol  kaartlegster Carola Nederland

9 JAAR ERVARING

Carola is al 9 jaar actief op kaartleggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Carola is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Carola is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.64 out of 5
252 beoordelingen

KAARTLEGSTER CAROLA

Hallo ik ben Carola, een heldervoelend kaartlegster.

Ik leg voor je de Lenormand of Engelenkaarten. De kaarten geven inzicht op vragen die voor jou van belang zijn Ik ben er voor jou.

Liefs, kaartlegster Carola.

BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER CAROLA

TOP