belanalyse kaartlegster KC

2741 KC IS OFFLINE

Ervaren kaartlegster KC is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster KC, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster KC komt pas later online.

KAARTLEGSTER KC - WAARZEGGEN

KAARTLEGSTER KC - WAARZEGGEN

KAARTLEGSTER KC - MEDIUM

Een medium zoals kaartlegster KC communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan kaartlegster KC en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met kaartlegster KC en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals kaartlegster KC is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

AGENDA DECEMBER KAARTLEGSTER KC

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER KC

DAG

kaartlegster KC heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster KC heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals KC, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster KC in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster KC, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER KC

Geeft sinds 22 oktober 2021 heldervoelend advies op deze website.

WAARZEGGEN

Kaartlegster KC gebruikt als
persoonlijke pincode 2741

MEDIUM

KC gaf laatste consult op
31 oktober 2022 om 23u19

glazen bol  kaartlegster KC Nederland

2 JAAR ERVARING

KC is al 2 jaar actief op kaartleggers.nl

ZELDEN ONLINE

Kaartlegster KC is heel zelden online.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

KC is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.55 out of 5
29 beoordelingen

KAARTLEGSTER KC

Welkom op mijn profiel.

Samen met mijn gidsen ondersteun ik jou met alle liefde bij al jouw levensvragen. Dit kunnen vragen zijn op relatiegebied, ten aanzien van jouw loopbaan, jouw bedrijf of over jouw zielsmissie en spirituele ontwikkeling.

Mijn specialisatie is het bieden van begeleiding tijdens transformatieprocessen en spiritueel ontwaken. Waarbij ik je vanuit mijn ervaringsdeskundigheid kan ondersteunen om vanuit een ander perspectief naar de moeilijke momenten in jouw leven te kijken, zodat je hier gemakkelijker en met meer vertrouwen doorheen kunt gaan.

If you change the way you look at things, the things you look at change.

BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER KC

TOP