kaartlegger
icon-gi-ico-9

KWALITEIT VAN ERVAREN KAARTLEGGERS

Onze kaartleggers behoren tot de top en we doen er alles aan dit zo te houden. Wij streven naar 100% zuiverheid, integerheid en eerlijkheid, het gaat immers om een correcte beantwoording van de voor u zeer belangrijke levensvragen. Topkaartleggers en heldervoelende kaartleggers vind u enkel op deze website. Wij stellen kwaliteit op de eerste plaats.

Anoniem en vertrouwelijk

Onze kaartleggers handelen uw telefoon en mailanalyse honderd procent anoniem en in vertrouwen af. Onze kaartleggers appreciƫren een beoordeling, maar gelieve in uw beoordeling geen vertrouwelijke info en achternamen te vermelden. Beoordelingen zijn immers door alle gebruikers en zoekmachines te lezen. De behandeling van vragen en eventuele klachten over kaartleggers.nl worden eveneens vertrouwelijk behandeld.

Gescreende kaartleggers

Het streven van kaartleggers.nl is erop gericht om u enkel bekwame en ervaren kaartleggers en kaartleggers weer te geven. De bij ons getoonde kaartleggers hebben een selectieprocedure ondergaan op hun specifieke vakgebied en werken op zelfstandige basis. Wij behouden het recht kaartleggers te weigeren op onze website indien zij niet voldoen aan onze gedragscode en privacyregels.

Jarenlange ervaring

Kaartleggers.nl is een heldervoelende hulplijn met jarenlange ervaring (sinds 2006) die een platform aanbiedt waar zelfstandige kaartlezers, kaartleggers kaartleggers en astrologen hun diensten via onze website aanbieden.

Uw belanalyse met de kaartleggers betaalt u enkel via uw telefoonrekening of kaartleggers.nl-account. Laat u dus nooit verleiden om rechtstreeks te bellen, e-mailen of bijkomend geld over te maken naar een kaartlegger! Wanneer u dit toch doet, dan kunnen wij bij eventuele klachten of problemen uw anonimiteit niet garanderen en bovendien geen refund geven.

Voor alle duidelijkheid, kaartleggers.nl benadert u nooit zelf! Onze kaartleggers krijgen nooit via ons uw naam, e-mailadres of telefoonnummer te zien, uw anonimiteit is bij ons gegarandeerd. Tevens dienen onze kaartleggers geen contactgegevens aan u te vragen. Doen ze dit toch, gelieve ons dit dan te melden via het contactformulier.

Heeft u vragen of opmerkingen over de website kaartleggers.nl? Vragen over onze kaartleggers? Dan kunt u ons snel en makkelijk online benaderen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Gedragscode ECT

Wij erkennen de wettelijke richtlijnen (gedragscode) van de Ethische Commissie voor de telecommunicatie.

Unieke gaven

Kaartleggers.nl is de pionier op de Nederlandse en Belgische markt en de kaartleggers op deze website staan vaak al jaren ten dienste van u. Aangezien spiritualiteit zeer divers is, hebben onze professionele kaartleggers vaak hun eigen gaven, een eigen vakgebied waar ze in uitblinken:

 •  -   Helderziende, helderwetende en heldervoelende kaartleggers
 •  -   Heldervoelend begaafd
 •  -   Toekomstvoorspellingen via kaartlegging (tarotkaarten, Lenormandkaarten, zigeunerkaarten, engelenkaarten)
 •  -   Ervaren kaartleggers en astrologen
 •  -   Reiki ervaring
 •  -   Astrologie, sterrenwichelarij
 •  -   Dag en jaarhoroscopen, alsook persoonlijke horsocopen
 •  -   Luisterend oor
 •  -   Hulp bij relatieproblemen
 •  -   Pendelen
 •  -   Getallensymboliek
 •  -   Analyse van handschriften
 •  -   Wicca's & erfheksen
 •  -   Ontvang advies over relaties, persoonlijke vriendschappen, werk of rijkdom


Op de profielpage van een kaartlegger kan u daarom een beschrijving, gaven en specialiteit van betreffende kaartlegger nalezen.

KWALITATIEVE KAARTLEGGERS

Onze ervaren kaartleggers staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van relaties, persoonlijke vriendschappen, werk of rijkdom?

Bel vandaag met een kaartlegger en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP