consult met  kaartlegger
icon-gi-ico-9

logo kaartleggersVEELGESTELDE VRAGEN OVER KAARTLEGGERS

Lees hier de meest gestelde vragen over onze kaartleggers, helderziendheid, toekomst voorspellen, belanalyse, mailanalyse, tarotkaarten, dierenriem en de werking van de website kaartleggers.nl.

Kan u de antwoorden op uw vraag hieronder niet vinden,
dan kan u deze stellen via het contactformulier.

We zijn allemaal individuen en de ene voelt zich nu eenmaal meer aangesproken tot de ene kaartlegger dan de andere. Elk kaartlegger heeft zijn of haar eigen gaven en specialiteiten, maar ook een eigen manier van de zaken naar u over te brengen. Het ene kaartlegger legt de kaarten, een ander stelt gerichte vragen of heeft een geboortedatum nodig. Laat u dus na een eerste heldervoelend consult niet ontmoedigen, er is vast een kaartlegger waar u zich goed bij voelt: ontvang advies over relaties, persoonlijke vriendschappen, werk of rijkdom.

Wanneer je twijfelt welk kaartlegger te contacteren voor een consult, lees dan eerst eens de beoordelingen van andere bezoekers.

Nadat u uw foto gratis doorstuurde naar een kaartlegger, moet u zelf contact opnemen met de kaartlegger waar u de foto naar doorstuurde. Dat kan onmiddellijk of op een later tijdstip, u kan deze contacteren voor fotouitleg via belanalyse of via mailanalyse. Verwijs aan de telefoon of in de e-mail steeds naar uw doorgestuurde foto en het tijdstip dat u de foto doorstuurde.

Wanneer u een mailanalyse aangaat met een heldervoelend kaartlegger, dan ontvangt deze kaartlegger hiervan onmiddellijk een melding. Onze kaartleggers werken op zelfstandige basis en kiezen hun werktijden zelf. Sommige kaartleggers werken soms tot laat op de heldervoelendehulplijn waardoor ze pas de dag nadien tijd hebben om uw mailanalyse te beantwoorden. Wij moedigen onze kaartleggers aan om uw mailanalyse zo spoedig mogelijk te beantwoorden, uiterlijk binnen de 48u.

Indien uw mailanalyse uitzonderlijk toch eens niet binnen de 48u zou worden beantwoord, gelieve ons dit te melden via het contactformulier. Dan laten we de keuze aan u: of u ontvangt de gemaakte kosten terug als credits in uw account of u vraagt om uw mailanalyse met kaartlegger opnieuw te verlengen voor 48u.

Onze website toont live de status van een kaartlegger, wij kunnen deze niet zelf manipuleren. Een kaartlegger in gesprek is dan ook echt in gesprek met een klant. Sommige kaartleggers houden consults die wat langer duren. Of ze worden onmiddellijk opgebeld van zodra ze inhaken door een andere klant. Voor u lijkt het dan misschien dat ze nooit beschikbaar komen. We raden u aan om nog even geduld te hebben, een afspraak in te dienen of een mailanalyse met deze kaartlegger aan te vragen.

Eerlijk is eerlijk. Een kaartleggers-account aanmaken bij kaartleggers.nl kost je geen geld. Als je een account hebt aangemaakt, dan geniet je van acties, gratis belminuten, krijg je extra mogelijkheden en functies, kan je favoriete kaartleggers aanduiden, gratis je daghoroscoop lezen en ontvangen,... ontvang je een persoonlijke kaartleggers-code en betaal je enkel wanneer je verbonden bent met een kaartlegger.

Voor welke kaartleggers-diensten moet ik dan wel betalen? U betaalt enkel wanneer u gebruik wenst te maken van onze betalende diensten zoals een belanalyse. Met een kaartleggers-account belt u bovendien aan een voordeliger tarief met onze kaartleggers en gaat u pas betalen van zodra u effectief verbonden bent met de kaartlegger van uw keuze. Het uitbellen naar kaartleggers en het keuzemenu kosten u geen saldo. Met een kaartleggers-account kan u tevens op elk ogenblik en vanuit elk land ter wereld een mailanalyse aangaan met een kaartlegger.

Indien u uw wachtwoord vergeet, dan sturen wij het stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord op naar uw e-mailadres.

Via uw kaartleggers-account kan u van overal ter wereld anoniem vragen stellen aan onze kaartleggers. De antwoorden van onze kaartleggers worden naar het e-mailadres van uw account doorgestuurd. Een kaartlegger krijgt uw e-mailadres nooit te zien.

Wenst u liever volledig anoniem te blijven? Geef dan het fictieve e-mailadres kaartlegger@test.com op. U dient uw wachtwoord dan goed te onthouden, want u ontvangt van ons dan geen stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord. Maakt u als anonieme klant gebruik van onze mailanalyses, dan kan u de antwoorden van onze kaartleggers steeds nalezen in uw kaartleggers-account bij de rubriek mailanalyse-historiek.

Bent u zeker dat u de beoordeling plaatste op kaartleggers.nl? Wanneer u de beoordeling plaatst op onze mobiele website of app of wanneer u deze plaatst op een andere domeinnaam, dan zal de beoordeling niet te zien zijn op kaartleggers.nl, maar wel op de mobiele website of app waar u de beoordeling plaatste. Het kan bovendien tot 48u duren alvorens uw beoordeling op kaartleggers.nl zichtbaar wordt. Als u een beoordeling plaatst voor een bepaald kaartlegger, dan is het mogelijk dat deze beoordeling enkel op de profielpagina van deze kaartlegger wordt weergegeven. Niet alle beoordelingen worden op de homepagina of op de overzichtspagina getoond. De beoordelingen worden in omgekeerde chronolgische volgorde getoond. Wanneer een kaartlegger meerdere beoordelingen ontvangt, dan worden enkel de meest recente beoordelingen getoond.

Wanneer een kaartlegger niet akkoord gaat met een geplaatste beoordeling, dan heeft deze, na overleg met de websiteigenaar en enkel na gegronde redenen, het recht deze te laten verwijderen.

Haak bij een storing of slechte kwaliteit aub in en probeer een nieuwe connectie / belanalyse op te starten. Doet hetzelfde probleem zich meermaals voor, noteer dan aub het tijdstip en de naam of pincode van de gebelde kaartlegger. Wanneer u ons vervolgens contacteert, dan kunnen wij u in de account vergoeden voor de eventueel verloren credits.

Wanneer u belt met een kaartlegger, dan zal ons systeem connectie maken tussen uw telefoonlijn en de telefoonlijn van de door u geselecteerde kaartlegger. Er kan zowel aan uw kant als aan de kant van de kaartlegger een technisch probleem voordoen. Gelukkig gebeurt dit niet vaak.

U wenst zich graag aan te sluiten bij ons team van kaartleggers. Dat kan. Je moet als kaartlegger wel minstens 18 jaar oud zijn en beschikken over een vaste internet of telefoonlijn. Je werkt op zelfstandige basis op kaartleggers.nl en bepaalt dus zelf wanneer je wenst te werken op onze website.

Neem nu contact met ons op.

Probeert u aub minstens 3 maal. Wanneer u uw persoonlijke kaartleggers-code ingeeft dan herkent het systeem van kaartleggers.nl- de toon dat overeenkomt met het cijfer dat u ingeeft. Soms komt het signaal slecht door bij bepaalde type telefoons. Lukt het nog steeds niet na 3 keer proberen? Neem dan contact op via het contactformulier, dan bezorgen we u een nieuwe persoonlijke kaartleggers-code.

Wanneer u het saldo van uw kaartlegger-account oplaadt, gelieve dan na de betaling op de knop 'bestelling afronden' te klikken. Wanneer u dit niet doet, dan kan het tot 30 minuten duren alvorens de bank met ons contact opneemt en wij de betaling ontvangen.

Druk na het betalen op de knop 'bestelling afronden', dan wordt het bedrag onmiddellijk aan het saldo van uw kaartlegger-account toegevoegd.

Onze website toont live de status van een kaartlegger. Is de status op de website ondertussen verandert naar in gesprek? Dan is het zo dat een andere klant enkele seconden voor u deze kaartlegger heeft opgebeld. Daar kunnen we spijtig genoeg niets aan doen.

Is de status op de website van deze kaartlegger nog steeds beschikbaar dan heeft de kaartlegger op dat ogenblik een privégesprek zonder zich uit te schakelen op de website. Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Wij schakelen deze kaartlegger uit en vergoeden u in uw account indien u credits zou verloren hebben.

Soms werkt een kaartlegger niet voor enkele dagen. Zijn ze ziek of even op reis.
Klik onderaan in de footer op "Kaartlegger zoeken".

Wanneer een kaartlegger in dit overzicht staat, dan kan u er van op aan dat ze binnenkort weer online zullen komen.

logo kaartleggersERVAREN KAARTLEGGERSSTEL UW VRAAG

Onze ervaren kaartleggers staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven: ontvang advies. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van relaties, persoonlijke vriendschappen, werk of rijkdom?

Bel vandaag met een kaartlegger en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP