belanalyse kaartlegster BIBI

2372 BIBI IS OFFLINE VOOR BELANALYSE

Ervaren kaartlegster Bibi is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Bibi, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Bibi komt pas later online.

KAARTLEGSTER BIBI - NUMEROLOOG

KAARTLEGSTER BIBI - NUMEROLOOG

Een Numeroloog zoals kaartlegster Bibi is een persoon die gelooft dat elk getal een eigen kenmerk en eigen eigenschap heeft. Numerologie is dan ook een studie van getallen en hun betekenis. De Numerologie maakt vooral gebruikt van de gehele getallen dat wil dus zeggen de getallen van 1 tot en met 9. Elk van deze 9 basisgetallen heeft een eigen betekenis:

1. enkeling, pionier, leider
2. strever naar evenwicht, geduldig
3. optimist, communicatief, expressief
4. praktisch, harde werker, gedisciplineerd
5. avonturier, reiziger, vrijheidslievend
6. harmonieus, dienstvaardig, huismus
7. filosoof, denker, paranormaal begaafd
8. leider, rechtvaardig, macht
9. meelevend, ruimhartig, rechtvaardig

Toch worden sommige getallen niet terug gebracht tot een enkel cijfer, dit zijn de cijfers 11, 22 en 33, deze getallen noemt men ook wel de meestergetallen, deze meestergetallen hebben een biezondere betekenis dit is omdat de persoon op wie deze getallen betrekking hebben een speciale rol in dit leven moet vervullen.

De betekenis van deze meestergetallen zijn:
11. mentaal sterk, intuïtief, vernieuwend
22. staat voor invoelen van mensen
33. adviseurs, komen in aanraking met macht en onmacht vaak ook met manipulatie.

Volgens de Numerologen wordt het leven van elk mens bepaald door 2 belangrijke getallen: het getal dat je van je geboortedatum afleidt en het getal dat je op basis van je volledige naam berekent. Je geboortegetal vertelt iets over je karakter, je vaardigheden, je kwaliteiten, waar ben je van nature goed in, wat zijn je positieve eigenschappen, wat zijn je negatieve eigenschappen.

Om het geboortegetal te berekenen, tel je de cijfers van de dag, de maand en het jaar waarin de persoon geboren is op. Als de persoon bijvoorbeeld geboren is op 21 november 1964 tel dat de cijfers op de volgende manier op: 2 + 1 + 1 + 1 + 1 + 9 + 6 + 4 dus de dag plus de maand plus het jaartal . Tel daarna dan wederom de twee cijfers ook weer bij mekaar op en dan krijg je je geboortegetal wat in dit geval het cijfer 7 is.
Let wel: je naamgetal wordt afgeleid van de volledige naam die je bij je geboorte hebt gekregen dus de naam die in het bevolkingsregister staat ingeschreven. Je kunt op vele manieren je relatie bekijken door middel van numerologie. Door middel van numerologie kan je belangrijke data in je relatie laten analyseren. Je kunt ook de namen binnen een relatie laten analyseren door middel van numerologie om zo een antwoord te krijgen op alle vragen waar je mee worstelt. Door middel van numerologie binnen je relatie kun je ook te weten komen waar je relatie naar toe gaat en hoe je toekomst er uit zal zien.

Wat kan numerologie over jouw relatie vertellen.

Wat de numerologie over je liefdes relatie zegt kun je berekenen door middel van je eigen geboortedatum en die van je partner. De meeste informatie die je op het internet vindt over numerologie binnen een relatie is erg algemeen zodat deze haast op iedereen van toepassing is. Om een goede betrouwbare en juiste numerologie analyse over je relatie te krijgen kunt u contact met kaartlegster Bibi opnemen!

Om meer te leren over jezelf en je partner binnen jullie relatie kun je numerologie gebruiken! Onze paragnosten geven u een 100% vertrouwelijk en betrouwbaar numerologie analyse! Wacht niet langer af hoe je relatie gaat lopen neem nu contact op met onze paragnosten voor je eigen numerologie analyse.Wat is getallensymboliek?

Eén van de oudste voorbeelden van getallensymboliek kan men terugvinden in de bijbel. De getallen 3 , 4 en 5 zijn onder andere heilige getallen in de getallensymboliek. Zo heeft elk van deze getallen binnen de getallensymboliek een eigen betekenis. De betekenis van de getallen binnen de getallensymboliek zijn als volgt: 3 staat voor beslissend, 4 duidt op beweging en 5 wil zeggen organieke eenheid.

De getallensymboliek in jouw leven.

Door het moderne leven heeft de getallensymboliek de afgelopen jaren een nieuwe invalshoek op wereldse gebeurtenissen geleverd. Door berekeningen met bepaalde datums uit te voeren krijgt een getal een bepaalde betekenis binnen de getallensymboliek. Ook voor datums die voor jou belangrijk zijn kan de getallensymboliek zijn betekenissen onthullen.

Welke datums zijn belangrijk voor jou?Laat ze nu door een kenner van getallensymboliek analyseren en kom er zo achter wat de betekenis is.

KAARTLEGSTER BIBI - ERFHEKS

Een erfheks is een heks waarvan de moeder of andere familieleden, ook heks waren. Een erfheks zoals kaartlegster Bibi erfde dus gaven en krachten van familie, de paranormale gaven zit als het ware in het bloed.

Een erfheks zoals kaartlegster Bibi kan je met problemen of vragen helpen door je raad en advies te geven over bepaalde situaties, je toekomst of problemen.

Een erfheks is vaak hypergevoelig voor contact met dieren en voelen ook aan als dieren problemen hebben. Als u een huisdier heeft met problemen, dan kan een erfheks zoals kaartlegster Bibi u hierbij helpen. Stuur gerust een foto van je dier door naar kaartlegster Bibi. Ook als u nieuwsgierig bent naar wat de toekomst u gaat brengen is het aan te raden om een erfheks een voorspelling voor u te laten doen.

 KAARTLEGSTER BIBI AGENDA MEI KAARTLEGSTER BIBI

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER BIBI

DAG

kaartlegster Bibi heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster Bibi heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Bibi, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Bibi in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Bibi, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER BIBI

Geeft sinds 26 november 2015 heldervoelend belanalyse op deze website.

NUMEROLOOG

Kaartlegster Bibi gebruikt als
persoonlijke pincode 2372

ERFHEKS

Bibi gaf laatste belanalyse op
13 mei 2024 om 15u05

glazen bol  kaartlegster Bibi Nederland

10 JAAR ERVARING

Bibi is al 10 jaar actief op kaartleggers.nl

AF EN TOE ONLINE

Kaartlegster Bibi is maar af en toe online, u kan best een afspraak indienen.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven, consistentie & visioenen

TOP KAARTLEGSTER

Bibi is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.73 out of 5
71 beoordelingen

BIBI KAARTLEGSTER BIBI

Door mijn jaren lange ervaring als relatie therapeut en kaartlegster kan ik u begeleiden op al uw vragen met een blik in de toekomst.

Lieve groetjes paranoste Bibi.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER BIBI

TOP