belanalyse kaartlegster MARI ELENA

2383 MARI ELENA IS OFFLINE

Ervaren kaartlegster Mari Elena is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Mari Elena, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Mari Elena komt pas later online.

KAARTLEGSTER MARI ELENA - HELDERVOELEND

KAARTLEGSTER MARI ELENA - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals kaartlegster Mari Elena voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met kaartlegster Mari Elena.

KAARTLEGSTER MARI ELENA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan kaartlegster Mari Elena je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze kaartleggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont kaartlegster Mari Elena respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat kaartlegster Mari Elena je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft kaartlegster Mari Elena je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. kaartlegster Mari Elena herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met kaartlegster Mari Elena met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: kaartlegster Mari Elena leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

AGENDA AUGUSTUS KAARTLEGSTER MARI ELENA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER MARI ELENA

DAG

kaartlegster Mari Elena heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster Mari Elena heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Mari Elena, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Mari Elena in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Mari Elena, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER MARI ELENA

Geeft sinds 8 januari 2016 heldervoelend advies op deze website.

HELDERVOELEND

Kaartlegster Mari Elena gebruikt als
persoonlijke pincode 2383

LUISTEREND OOR

Mari Elena gaf laatste consult op
8 augustus 2022 om 22u56

glazen bol  kaartlegster Mari Elena Nederland

7 JAAR ERVARING

Mari Elena is al 7 jaar actief op kaartleggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Mari Elena is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Mari Elena is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.78 out of 5
114 beoordelingen

KAARTLEGSTER MARI ELENA

Lieve mensen mijn naam is Mari Elena.

Ik ben een helderziend en heldervoelend kaartlegster. Samen met mijn gidsen en Lenormand kaarten wil ik u met veel liefde bijstaan en antwoord geven op al uw vragen.

Tevens ben ik Reiki Master en ik heb een luisterend oor. Ik sta u graag te woord.

Lieve lichtgroetjes Mari Elena.

BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER MARI ELENA

TOP