belanalyse Kaartlegger GUNTER

2412 KAARTLEGGER GUNTER IS NU IN GESPREK

Ervaren kaartlegger Gunter geeft op dit ogenblik een heldervoelend belanalyse. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegger Gunter, momenteel is deze kaartlegger in gesprek. Kaartlegger Gunter is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET

PIN 2412 KAARTLEGGER GUNTER

belanalyse  kaartlegger Gunter
Ik ben kaartlegger Gunter en ben nu 43 jaar. Sinds kindsbeen af voelde en kreeg ik meerdere dingen binnen gaande weg heb ik vele dingen nog bijgeleerd en weet ik best waar ik over spreek. Ik ben hiermede ook een TOP fotoreader maar voel ik ook heel veel dingen aan via een gesprek maar tevens heb ik ook een luisterend oor. Voor alle mensen en geef ik ook begeleiding vanop deze lijn maar dit is nog niet alles ook leg ik indien gewenst de kaarten en gebruik ik ook de pendel, maar mijn voorkeur van werken is liefste via de gidsen van mij. Wil jij een juiste aanpak nemen vergeet dan zeker mij ook niet te contacteren.
Waarzeggen - Spirituele coach - Pendelen - Nederlands - Engels

KAARTLEGGER GUNTER - WAARZEGGEN

KAARTLEGGER GUNTER - WAARZEGGEN

KAARTLEGGER GUNTER - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals kaartlegger Gunter is vaak paranormaal begaafd. Een kaartlegger zoals kaartlegger Gunter die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energie├źn voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren kaartleggers helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met kaartlegger Gunter om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. kaartlegger Gunter helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

AGENDA JANUARI KAARTLEGGER GUNTER

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA

DAG

kaartlegger Gunter heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegger Gunter heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegger Gunter, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegger Gunter in als favoriet, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGGER GUNTER

Geeft sinds 12 mei 2016 heldervoelend advies op deze website.

WAARZEGGEN

Kaartlegger Gunter gebruikt als
persoonlijke pincode 2412

SPIRITUELE COACH

Gunter gaf laatste consult op
23 januari 2022 om 18u17

glazen bol  kaartlegger Gunter Nederland

7 JAAR ERVARING

Gunter is al 7 jaar actief op kaartleggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegger Gunter is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGGER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGGER

Gunter is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.76 out of 5
547 beoordelingen

KAARTLEGGER GUNTER

Ik ben kaartlegger Gunter en ben nu 43 jaar.

Sinds kindsbeen af voelde en kreeg ik meerdere dingen binnen gaande weg heb ik vele dingen nog bijgeleerd en weet ik best waar ik over spreek. Ik ben hiermede ook een TOP fotoreader maar voel ik ook heel veel dingen aan via een gesprek maar tevens heb ik ook een luisterend oor.

Voor alle mensen en geef ik ook begeleiding vanop deze lijn maar dit is nog niet alles ook leg ik indien gewenst de kaarten en gebruik ik ook de pendel, maar mijn voorkeur van werken is liefste via de gidsen van mij.

Wil jij een juiste aanpak nemen vergeet dan zeker mij ook niet te contacteren.

BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGGER GUNTER

TOP