belanalyse kaartlegster ADORA

2648 ADORA IS OFFLINE

Ervaren kaartlegster Adora is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Adora, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Adora komt pas later online.

KAARTLEGSTER ADORA - INVOELEND

KAARTLEGSTER ADORA - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van kaartlegster Adora om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij kaartlegster Adora automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met kaartlegster Adora en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend kaartlegster jou helpen?

Onze kaartleggers zoals kaartlegster Adora hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met kaartlegster Adora.

KAARTLEGSTER ADORA - LICHTKENNIS

De lichtverschijnselen die er bestaan zijn o.a. (geesten/engelen), bollen, puntjes, flitsen, kolommen, lijntjes, X-lichten, smogslierten, lijnen & vormen en een sluier, er zijn nog allerlei andere lichtverschijnselen.

Lichtverschijnselen zijn zeer constant aanwezig in onze huidige realiteit en niet in een parallel universum of een andere dimensie wat vaak wordt gedacht. Ook al wordt gedacht dat het lijkt alsof je er met andere ogen naar kijkt. Het zijn geen andere ogen die de lichtverschijnselen bekijken, maar andere sensoren in de ogen die voorbij ons normale scala waar kunnen nemen en kaartlegster Adora aan u kan uitleggen. Wat er waargenomen wordt aan lichtverschijnselen zijn etherische energie of licht, onstoffelijke energieƫn.

Heb je ook interesse in lichtverschijnselen die voor jou iets kunnen betekenen. Wacht dan niet langer en bel kaartlegster Adora: laat ze u meer vertellen over lichtverschijnselen.

AGENDA DECEMBER KAARTLEGSTER ADORA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER ADORA

DAG

kaartlegster Adora heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster Adora heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Adora, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Adora in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Adora, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER ADORA

Geeft sinds 5 december 2019 heldervoelend advies op deze website.

INVOELEND

Kaartlegster Adora gebruikt als
persoonlijke pincode 2648

LICHTKENNIS

Adora gaf laatste consult op
30 november 2022 om 08u27

glazen bol  kaartlegster Adora Nederland

4 JAAR ERVARING

Adora is al 4 jaar actief op kaartleggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Adora is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Adora is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.85 out of 5
54 beoordelingen

KAARTLEGSTER ADORA

Ik ben kaartlegster Adora en maak gebruik van de Mevrouw lenormandkaarten en tarotkaarten.

Zeker de moeite om door haar de kaarten te laten leggen.

Lieve groet, kaartlegster Adora.

BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER ADORA

TOP