belanalyse kaartlegster ANNA

2750 ANNA IS OFFLINE

Ervaren kaartlegster Anna is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Anna, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Anna komt pas later online.

KAARTLEGSTER ANNA - CHAKRAREADING

KAARTLEGSTER ANNA - CHAKRAREADING

Een chakra is een centrum van activiteit dat levenskrachtenergie ontvangt, afstemt en afgeeft.

Het woord chakra verwijst naar een ronddraaiend veld van activiteit die door de belangrijkste zenuwknopen van de ruggengraat stroomt. Er zijn zes van deze wielen die een reeks energievelden vormen van het stuitje tot het midden van het voorhoofd en een zevende chakra die zich boven het lichaam bevindt.

De zes belangrijkste chakras komen overeen met de basistoestanden van hoger bewustzijn die kaartlegster Anna voor jou kan uitleggen.

Laat je chakra's lezen door kaartlegster Anna.

KAARTLEGSTER ANNA - DROOMANALYSE

Droomanalyse of droomduiding is voor het eerst gebruikt door psychiater Sigmund Freud, de vader van de psychoanalyse. Hij stelt dat dromen boodschappen zijn die voortkomen uit het onderbewuste en die zich manifesteren op een andere manier. Laat je dromen analyseren door kaartlegster Anna.

Wil je weten wat je droom betekent? Laat je dan begeleiden door kaartlegster Anna, die je droom op de juiste manier kan interpreteren.

De ontstaansreden van een droom id dikwijls heel onschuldig, vaak een recente gebeurtenis, kaartlegster Anna kan je helpen om de verborgen betekenis van een droom te vinden, die altijd teruggaat tot een belangrijk moment uit je verleden. Via het proces van de droomarbeid wordt deze gebeurtenis dan op een heel andere wijze voorgesteld. Je droom id meestal een vervulling van een onderdrukte wens, de basis van droomduiding wordt gevormd door vrije associatie van elk afzonderlijk element in een droom en door afstand te doen van het rationele. Laat kaartlegster Anna je helpen om op deze manier achter de ware betekenis van je droom te komen.

Bel nu met kaartlegster Anna en kom te weten wat de diepere betekenis is van je dromen die je nieuwsgierigheid heeft geprikkeld, die je al dagen bezig houdt of die je echt grote zorgen baart!

AGENDA DECEMBER KAARTLEGSTER ANNA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER ANNA

DAG

kaartlegster Anna heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster Anna heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Anna, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Anna in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Anna, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER ANNA

Geeft sinds 10 januari 2022 heldervoelend advies op deze website.

CHAKRAREADING

Kaartlegster Anna gebruikt als
persoonlijke pincode 2750

DROOMANALYSE

Anna gaf laatste consult op
30 november 2022 om 14u25

glazen bol  kaartlegster Anna Nederland

1 JAAR ERVARING

Anna is al 1 jaar actief op kaartleggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Anna is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Anna is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.56 out of 5
32 beoordelingen

KAARTLEGSTER ANNA

Lief mens.

Mijn naam is medium Anna. Ik ben Intuïtief Zielsliefde Tweelingzielen Coach en Spiritueel Coach.

Met een blik naar het verleden, heden en de toekomst toe kunt u bij mij vragen stellen over de liefde en relaties, zielsverwantschap, tweelingzielen en spirituele groei. Ik kan u antwoorden en inzichten geven over positieve of complexe liefdes situaties.

Ik ben heldervoelend, helderziend en mediamiek begaafd. Ik heb een sterk lijntje met de Engelen.

Ter ondersteuning werk ik ook met Liefdeskaartjes en andere kaartendecks. Mijn doel is u te ondersteunen zodat u weer rust ervaart.

Ik werk met gerichte en specifieke vragen, namen en leeftijd. Als jullie voorbestemd zijn om samen te komen dan komt dat in de reading sterk naar voren.

U bent ook van harte welkom als u alleen behoefte heeft aan een luisterend oor.

BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER ANNA

TOP