belanalyse Kaartlegster EVS

2675 KAARTLEGSTER EVS IS BESCHIKBAAR

Ervaren kaartlegster Evs staat klaar voor u, ontvang advies en heldervoelende inzichten. Bel nu met kaartlegster Evs, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJkaartlegster Evs

PIN 2675 KAARTLEGSTER EVS

belanalyse  kaartleggers
Hartelijk welkom bij Medium EVS. Bij mij kun je terecht met al je vragen. Ik lees je energie uit en geef advies. Relaties, kinderen, problemen met zwanger worden. Autisme, narcisme, ADHD, borderline en andere typen energie. Pesten afwijzing. Families, groepen, huizen aan en verkoop, sfeer. Fotolezen, overledenen, rouwverwerking, vorig leven, levensdoel. Zakelijke ondernemingen, oprichting, investeringen. Huisdieren. Als je iemand zoekt voor een goed gesprek die luistert, anders naar de dingen kijkt en niet veroordeelt, zul je je bij mij welkom en begrepen voelen. Van jongs af aan houd ik me bezig met het spirituele. Ik geef open en eerlijk advies, ik zeg wat ik zie. Vaak zijn de dingen die ik zeg meteen duidelijk, maar soms vallen ze later pas op hun plek. De energie van het universum is complex en voor ons niet altijd te begrijpen. Je krijgt alleen het antwoord wat het universum je wil meegeven. Een lieve groet van medium EVS PS. emails zijn van harte welkom. Vermeld altijd je voornaam, je vraag en de naam van degene over wie je vraag gaat, stuur je foto's door en ook graag de geboortedata van jou en die andere persoon. Als er nadien vragen zijn, kun je mij altijd nog bellen, boxnr 2675.
Medium - Helderwetend - Spiritueel advies - Nederlands

KAARTLEGSTER EVS - RAADGEVER

KAARTLEGSTER EVS - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

kaartlegster Evs beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

kaartlegster Evs heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met kaartlegster Evs om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

KAARTLEGSTER EVS - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, kaartlegster Evs kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met kaartlegster Evs en vraag hulp van een sociaal invoelend kaartlegster!

Een kaartlegster zoals kaartlegster Evs is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan kaartlegster Evs je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

 KAARTLEGSTER EVS AGENDA JULI KAARTLEGSTER EVS

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER EVS

DAG

kaartlegster Evs heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster Evs heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Evs, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Evs in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Evs, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER EVS

Geeft sinds 29 juli 2020 heldervoelend belanalyse op deze website.

RAADGEVER

Kaartlegster Evs gebruikt als
persoonlijke pincode 2675

SOCIAAL INVOELEND

Evs gaf laatste belanalyse op
21 juli 2024 om 18u22

glazen bol  kaartlegster Evs Nederland

5 JAAR ERVARING

Evs is al 5 jaar actief op kaartleggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Evs is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven, consistentie & visioenen

TOP KAARTLEGSTER

Evs is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.77 out of 5
87 beoordelingen

EVS KAARTLEGSTER EVS

Energie uitlezen en kaartleggen kan ik voor jou op heel veel manieren.

Door mijn paragnostische gaven en tarotkaarten, astrologie, numerologie, symbolen, kleuren, muziek, edelstenen, chakra’s, reiki, dromen, aartsengelen, contact met overledenen, rouw en je vorig leven kan ik veel beiden. Ik kan je ook de energie sturen die je zo hard nodig hebt.

Als je iemand zoekt die anders naar de dingen kijkt, sterk kan aan, in en meevoelen en niet veroordeelt, zul je je bij mij welkom en begrepen voelen. Ik houd mij al meer dan 25 jaar bezig met het spirituele en ben zeer geïnteresseerd in alles wat leeft.

Je kunt mij ook raadplegen over huisdieren en zaken zoals energie in families, huizen en ondernemingen maar ook over autisme, ADHD en andere typen energie.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER EVS

TOP