belanalyse kaartlegster MARYA

2679 MARYA IS OFFLINE

Ervaren kaartlegster Marya is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Marya, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Marya komt pas later online.

KAARTLEGSTER MARYA - INVOELEND

KAARTLEGSTER MARYA - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van kaartlegster Marya om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij kaartlegster Marya automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met kaartlegster Marya en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend kaartlegster jou helpen?

Onze kaartleggers zoals kaartlegster Marya hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met kaartlegster Marya.

KAARTLEGSTER MARYA - MEDIUM

Een medium zoals kaartlegster Marya communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan kaartlegster Marya en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met kaartlegster Marya en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals kaartlegster Marya is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energie├źn voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

AGENDA DECEMBER KAARTLEGSTER MARYA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER MARYA

DAG

kaartlegster Marya heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster Marya heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Marya, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Marya in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Marya, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER MARYA

Geeft sinds 20 augustus 2020 heldervoelend advies op deze website.

INVOELEND

Kaartlegster Marya gebruikt als
persoonlijke pincode 2679

MEDIUM

Marya gaf laatste consult op
2 december 2022 om 12u46

glazen bol  kaartlegster Marya Nederland

3 JAAR ERVARING

Marya is al 3 jaar actief op kaartleggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Marya is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Marya is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.84 out of 5
64 beoordelingen

KAARTLEGSTER MARYA

Dag lief medemens, ik ben Marya kaartlegster.

Ik ben helderziend, voelend en wetend. Met veel liefde help ik je verder, op het gebied van tweelingzielverbinding, liefde, verdriet, financieel of zakelijk.

Ik kijk graag even met u mee om tot de juiste inzichten te komen. Ik ben duidelijk, oprecht en eerlijk en draai niet om de feiten heen.

Ik ben mindfulness therapeut en reiki master en kan healing geven op afstand. Ik ben 60 jaar geleden geboren met deze gave en door de lessen van het leven ben ik alleen maar sterker geworden.

Ik heb altijd een luisterend oor en daar waar ik kan helpen doe ik dat vanuit mijn hart.

In liefde en licht zal ik er voor je zijn, liefs Marya.

BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER MARYA

TOP