belanalyse kaartlegster NONA-YO

2713 NONA-YO IS OFFLINE

Ervaren kaartlegster Nona-Yo is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Nona-Yo, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Nona-Yo komt pas later online.

KAARTLEGSTER NONA-YO - INVOELEND

KAARTLEGSTER NONA-YO - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van kaartlegster Nona-Yo om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij kaartlegster Nona-Yo automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met kaartlegster Nona-Yo en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend kaartlegster jou helpen?

Onze kaartleggers zoals kaartlegster Nona-Yo hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met kaartlegster Nona-Yo.

KAARTLEGSTER NONA-YO - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij kaartlegster Nona-Yo is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals kaartlegster Nona-Yo reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan kaartlegster Nona-Yo je helpen met jouw levensvragen.

AGENDA AUGUSTUS KAARTLEGSTER NONA-YO

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER NONA-YO

DAG

kaartlegster Nona-Yo heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster Nona-Yo heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Nona-Yo, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Nona-Yo in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Nona-Yo, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER NONA-YO

Geeft sinds 19 april 2021 heldervoelend advies op deze website.

INVOELEND

Kaartlegster Nona-Yo gebruikt als
persoonlijke pincode 2713

HOOGSENSITIEF

Nona-Yo gaf laatste consult op
2 augustus 2022 om 00u52

glazen bol  kaartlegster Nona-Yo Nederland

2 JAAR ERVARING

Nona-Yo is al 2 jaar actief op kaartleggers.nl

REGELMATIG ONLINE

Kaartlegster Nona-Yo is regelamtig online, u kan een afspraak indienen.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Nona-Yo is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.89 out of 5
46 beoordelingen

KAARTLEGSTER NONA-YO

Nona-yo, is een invoelend kaartlegster.

Heeft een aangeboren gave vanuit haar Indische roots. Bij liefde, relaties, werk en zakelijke vragen, maakt zij dingen inzichtelijke en biedt zij ondersteuning.

En daarbij zoekt zij ook naar de netwerken plus de verbindingen tussen mens en dier. Haar specialiteit is zaken zoals jeugdzaken en-of instanties rond kinderen maar ook dieren.

Haar motto is kleine stapjes vooruit.

Elke stap is er een.

BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER NONA-YO

TOP