belanalyse Kaartlegster PATRIES

2711 KAARTLEGSTER PATRIES IS BESCHIKBAAR

Ervaren kaartlegster Patries staat klaar voor u, ontvang advies en heldervoelende inzichten. Bel nu met kaartlegster Patries, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJ

PIN 2711 KAARTLEGSTER PATRIES

belanalyse  kaartleggers
Hai, ik ben Patries. Zit je even vast of heb je inzicht, advies, of een healing nodig, of ben je gewoon nieuwsgierig dan ben ik er voor jou. Ik ben gediplomeerd coach, medium en kaartlegster engelenkaarten, krachtkaarten, opgestegen Meesters en de tarot van de herstelde orde. Ook ben ik master reiki, reiki tera mai en seichem en geef je inzicht en tips om met energie om te gaan. Je mag mij alles vragen, ik heb geen oordeel. Groetjes Patries.
Medium - Reikimaster - Kaartleggen

KAARTLEGSTER PATRIES - SPIRITUEEL ADVIES

KAARTLEGSTER PATRIES - SPIRITUEEL ADVIES

Door middel van spirituele gaven staat kaartlegster Patries klaar op deze spirituele hulplijn om je te helpen met al je onzekerheden en levensvragen. Deze spirituele hulplijn en kaartlegster Patries hebben als doel jou gerichte en directe antwoorden te geven.

Onze kaartleggers kunnen je helpen om je spirituele vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen en kaartlegster Patries helpt je om ze te gebruiken naar het beste van je vermogen. In de breedste zin van het woord heeft spiritueel advies en spiritualiteit te maken met alles wat de geest (van het Latijnse spiritus) betreft. Spiritualiteit werd vroeger meestal geassocieerd met religie en vooral met bezinning over een of meer aspecten van het geloof. Tegenwoordig is spiritualiteit meestal losgekoppeld van religie en staat het vooral voor een verbinding met het diepere zelf en het openstaan voor nieuwe ideeën en invloeden.

Bel nu met kaartlegster Patries en vraag spiritueel advies over al je vragen rond je relatie, de liefde, geld en werk, kaartlegster Patries kan je helpen om oplossingen te vinden voor je spirituele problemen en om je perspectieven te verschuiven.

KAARTLEGSTER PATRIES - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, kaartlegster Patries kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met kaartlegster Patries en vraag hulp van een sociaal invoelend kaartlegster!

Een kaartlegster zoals kaartlegster Patries is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan kaartlegster Patries je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

AGENDA DECEMBER KAARTLEGSTER PATRIES

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER PATRIES

DAG

kaartlegster Patries heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster Patries heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Patries, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Patries in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Patries, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER PATRIES

Geeft sinds 15 april 2021 heldervoelend advies op deze website.

SPIRITUEEL ADVIES

Kaartlegster Patries gebruikt als
persoonlijke pincode 2711

SOCIAAL INVOELEND

Patries gaf laatste consult op
1 december 2022 om 19u42

glazen bol  kaartlegster Patries Nederland

2 JAAR ERVARING

Patries is al 2 jaar actief op kaartleggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Patries is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Patries is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.61 out of 5
18 beoordelingen

KAARTLEGSTER PATRIES

Hai, ik ben Patries.

Zit je even vast of heb je inzicht, advies, of een healing nodig, of ben je gewoon nieuwsgierig dan ben ik er voor jou. Ik ben gediplomeerd coach, helderziend en kaartlegster engelenkaarten, krachtkaarten, opgestegen Meesters en de tarot van de herstelde orde.

Ook ben ik master reiki, reiki tera mai en seichem en geef je inzicht en tips om met energie om te gaan. Je mag mij alles vragen, ik heb geen oordeel.

Groetjes Patries.

BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER PATRIES

TOP