tarotkaart heldervoelende  kaartlegger

TAROTKAART MUNTEN ZES

De Tarotkaart van de Munten Zes laat zien dat er angsten zijn voor verandering, maar dat dit niet zo erg is als dat je zou denken. De Zes in deze kaart staat voor balans. Er zal een lastige periode aankomen waarbij je geen angst hoeft te voelen. Wanneer de angst de overhand neemt is het lastig deze gevoelens te negeren. Angst is een vervelend gevoel, die ontstaat door wantrouwen en dreiging. In sommige situaties ervaren wij angst terwijl er geen dreiging of wantrouwen in de buurt is. Wanneer dit van toepassing is begint de angst de overhand te nemen. Probeer aan jezelf te denken en genoeg te rusten even als op pad te gaan en leuke dingen te ondernemen. Ga geen situaties vermijden want dan wordt de angst alleen maar erger.

De Munten Zes is een sterke kaart die aangeeft dat het tijd is om te genieten van de successen uit het verleden. Op het gebied van financiƫn, gezondheid en promotie heb je in het verleden geen tegenslagen ervaren. Je hebt een hoop bereikt in het leven en deze stijgende lijn zal niet snel stoppen, ga alleen niet stilzitten en bedenk je dat je er altijd iets voor moet doen. Er gaan dingen veranderen, ook op het gebied van liefde zijn er zal het niet stil blijven. Nieuwe vriendschappen, verbetering in de relatie of een nieuwe relatie zal binnenkort komen, waar je je volledig voor open moet stellen.

Hierboven leest u de tarotkaart Munten zes, deel van de De Kleine Arcana en specifiek over Munten voor 30 januari 2023 . Deze tarotkaart Munten zes werd opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op kaartleggers.nl aanbiedt.

UW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze ervaren kaartleggers staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van relaties, persoonlijke vriendschappen, werk of rijkdom?

Bel vandaag met een kaartlegger en kom nog meer te weten over je persoonlijke tarotkaartlegging.


DOE UW VOORDEEL MET EEN KAARTLEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Bel goedkoper met kaartleggers, e-mail met heldervoelende kaartleggers, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP