beoordelingen heldervoelende  kaartlegger

BEOORDELINGEN OVER ONZE HELDERVOELENDE KAARTLEGGERS

Ervaren kaartleggers staan klaar voor u, lees hieronder de beoordelingen. Lees hier wat anderen over onze heldervoelende kaartleggers schrijven.

Nina, Ik wil u nogmaals bedanken voor de mooie kaartlegging. Ik hou u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Mag ik jou ook van harte bedanken voor jouw eerdere juiste voorspellingen. Wens jou alle geluk toe en nog een mooi weekend. Carla.

Beoordeling van 5   geplaatst door Carla voor kaartlegster Nina ( Invoelend - Luisterend oor - Heldervoelend )
Lieve Salina Telkens als ik met iets zit bel ik jou op je luistert keer op keer naar mijn relaas. je help mij er rustig aan te kijken dank je voor je inzichten en wijsheid. Je doet het vaak kort en krachtig. Je leert me mijn grenzen te bewaken en op te komen voor mezelf. Op tijd een voorspelling die ook uit komt. Groetjes.

Beoordeling van 5   geplaatst door T voor kaartlegster Salina ( Medium - Heldervoelend - Helderziend )
Hoi Sophia Ik heb je nu net gesproken bedankt voor de informatie je bent een super goed medium bel jou volgende keer weer bedankt.

Beoordeling van 5   geplaatst door Patricia voor kaartlegster Sophia ( Invoelend - Dierentelepathie - Helderziend )
Donna, ik schrijf deze recensie om 4 uur in de ochtend omdat ik zo verrast ben dat hij mij net contacteerde dat hij mij mist. Ik had de hoop niet meer erin maar nu verandert het heel de situatie. Oooh Donna, ik kan het amper geloven, ik hoop je weer te kunnen spreken maar je bent snel in gesprek. Ik ben hartstikke blij dat dit al uitgekomen is.Dikke zoen, Elisa randstad.

Beoordeling van 5   geplaatst door Elisa voor kaartlegster Donna ( Paragnost - Medium - Astroloog )
Hoi Tineke. Dankjewel voor de accurate voorspelling en de broodnodige hulp in mijn verward brein af en toe. Tot later.

Beoordeling van 4   geplaatst door M voor kaartlegster Tineke ( Lenormand kaarten - Pendelen - Sociaal invoelend )
lieve Dinah, helaas tekort sorry . ik bel nog wel een keer. Dankje wel xxx liefs Daphne.

Beoordeling van 5   geplaatst door Daphne voor kaartlegster Dinah ( Spirituele coach - Heldervoelend - Lenormand kaarten )
Dank je wel weer Anouk. Jij kan altijd, als ik weer van die "gekke" gedachten heb, beter omschrijven hoe het echt zit. Confronterend, maar is zo en daar heb ik altijd veel aan. Nu is het wel echt tijd voor aktie. Bedankt dat je mij altijd weer aanhoort ;).

Beoordeling van 5   geplaatst door Rosanne voor kaartlegster Anouk ( Heldervoelend - Lenormand kaarten - Relatiecoach )
Thank you Amera wish we could have chatted for longer. First impressions here - a super medium . Will definitely call again soon.x.

Beoordeling van 5   geplaatst door Heartbroken Engels Dame voor kaartlegster Amera ( Heldervoelend - Medium - Luisterend oor )
Je zei altijd, ik zie binnenkort dat je huis verkocht wordt. Je kon ook precies zien dat die mensen een tienerdochter heeft, heel knap. Je wist al direct waar we als tussenstation komen te wonen, voordat we in ons droomhuis kunnen. Kortom, wauw. Wat een gave. De beste medium van de lijn. Heb der meerdere gebeld, maar louisa is echt de best.

Beoordeling van 5   geplaatst door Verkoper voor kaartlegster Louisa ( Medium - Contact overledenen - Hoogsensitief )
Thanks Anna. Je hebt me veel inzichten gegeven. Je bent zo goed in wat je doet. Eerst ikke en de rest komt dan wel :).

Beoordeling van 5   geplaatst door Rosanne voor kaartlegster Anna ( Spirituele coach - Intuitief - Heldervoelend )
Dag Remon, Bedankt voor je consult. Ik wilde zelf ook veel kwijt, maar vond het fijn dat je zo helder bleef en mij opklaring gaf. Wie weet tot over 6 weken. Groetjes R.

Beoordeling van 5   geplaatst door Merkaba voor kaartlegster Remon ( Medium - Chakrareading - Gidscontact )
Dankjewel Anne voor het fijne gesprek en jouw voorspellingen komen dus echt uit. Tegoed was helaas op maar spreek je gauw weer. Liefs Sandra.

Beoordeling van 5   geplaatst door Sandra voor kaartlegster Anne ( Medium - Heldervoelend - Contact overledenen )

heldervoelende  kaartlegster Sim
Sim
Thank you Sim for your loving words and honest reading.

Beoordeling van 5   geplaatst door M voor kaartlegster Sim ( Medium - Pendelen - Kaartleggen )
Fijn om met Olga te praten en advies en inzichten te krijgen. Jammer dat zulke vriendschappen amper in privesfeer tegen komt. Dank je wel Olga voor al jaren jou steun en advies.

Beoordeling van 5   geplaatst door MISS World voor kaartlegster Olga ( Heldervoelend - Spirituele coach - Lenormand kaarten )
Beste Donna, je voorspellingen van afgelopen maand zijn een deels uitgekomen op liefdesvlak, hij heeft ontdekt dat het kind niet van hem is. Ik kon het moeilijk geloven dat hij het zal ontdekken en weg zal gaan van haar, ondertussen zoals jij voorspelde heeft hij haar verlaten en hebben wij 1 ontmoeting al gehad. Ik hoop jou snel te spreken voor het vervolg. Sterren te kort. Patricia van Hemelrijk.

Beoordeling van 5   geplaatst door Patricia voor kaartlegster Donna ( Paragnost - Medium - Astroloog )
Amai ik had 28 december 21 contact met Laila. Er was een rechtzaak waarin vals beschuldigen werd vermeld. Hierin melde Laila dat alles ten goede zal uitdraaien voor mij en dat alles zal uitkomen. En gelijk had ze op 20 januari 22 was de rechtszaak en idd alles is uitgekomen. Laila je bent meer dan een 10 waard. Geloof me als je deze dame belt weet dan zeker wat ze vermeld dat het uitkomt. Liefs Leyla X knuf.

Beoordeling van 5   geplaatst door Leyla voor kaartlegster Laila ( Medium - Pendelen - Shamballa )
De verbinding viel weg, ik wil je heel erg bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven. Zonder twijfel de beste op de lijn. Groetjes, B.

Beoordeling van 5   geplaatst door B voor kaartlegster Odette ( Helderziend - Heldervoelend - Lenormand kaarten )
Anouk, je zegt altijd tijd is niet mijn beste vriend. Nou deze keer wel. Dank je voor de begeleiding in mijn onzekerheid, tot bels.

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem voor kaartlegster Anouk ( Heldervoelend - Lenormand kaarten - Relatiecoach )
Jouw adviezen en inzichten zijn helder en duidelijk je bent een enorme troost geweest in mijn moeilijke dagen. Door jou heb ik mijn huwelijk kunnen redden daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem voor kaartlegger Gazali ( Medium - Sjamaan - Kaartleggen )
Aanwinst op de lijn, heldere inzichten hoop haar zo nog even te spreken over een vervolg op iets. Liefs Sandra.

Beoordeling van 5   geplaatst door Sandra voor kaartlegster Louisa ( Intuitief - Sociaal invoelend - Paranormaal begaafd )
Laila is een vriendelijk I levend medium ook voelde ze mij ook goed aan dat ik op dit moment veel verdriet heb. Ik heb met haar een fijn gesprek gehad. Ze komt geloofwaardig over. En voelt heel goed hoe ik me voel en hoe ik in elkaar zit. Ook heeft ze me een beetje opgebeurd. Bedankt Laila u bent 'n vriendelijk inleven en een sociaal medium. Heb met haar een fijn gesprek gehad. Bel haar graag nog eens terug.

Beoordeling van 5   geplaatst door Helma voor kaartlegster Laila ( Medium - Pendelen - Shamballa )
Hey Donna, ik had je zojuist vanochtend gesproken maar het stopte opeens, sorry daarvoor. Bedankt voor je tijd en readings. Je voorspellingen komen zoals altijd uit. Liefs Shilpa.

Beoordeling van 5   geplaatst door Shilpa voor kaartlegster Donna ( Paragnost - Medium - Astroloog )
Lieve Donna, ongelooflijk wat jij voorspelde is van a tot z uitgekomen in details . Ik ben enorm verrast want mijn geloof was weg , je zei mij dat ik voor zes weken niets ging horen maar vanaf de zevende week zal ik hem horen en zien . Jeetje, het is zo uitgekomen . Ik sta versteld . Ik hoop je snel nog eens te kunnen bereiken . Ik wil het vervolg . Dank je Donna , dankje . Rima

Beoordeling van 5   geplaatst door Rima voor kaartlegster Donna ( Paragnost - Medium - Astroloog )
Dag lieve Marja, Ik denk dat ik de boodschap begrijp. De minuten waren op, maar Ik wil jou bedanken dat jij mij met jouw talent hebt geholpen. Dankjewel. Groetjes Dubai.

Beoordeling van 5   geplaatst door Dubai voor kaartlegster Marja ( Medium - Sociaal invoelend - Raadgever )
Wat een lieve schat van een vrouw. Eerste keer gebeld, voelde me meteen op mijn gemak en een algemene legging gevraagd heel duidelijk en liefdevolle reading gehad, alles werd ook besproken en verteld hoe dat zou gaan verlopen. Kon alles plaatsen wat ze zei. Ik zou haar zeker weer bellen. .

Beoordeling van 5   geplaatst door M voor kaartlegster Lobke ( Heldervoelend - Lenormand kaarten - Intuitief )
Een liefdevolle dame, die met haar vriendelijke stem een hele heldere reading geeft. Zonder informatie gaf zij mij een heel duidelijk, kloppend verhaal en goede inzichten. Aanrader.

Beoordeling van 5   geplaatst door Malika voor kaartlegster Laila ( Medium - Pendelen - Shamballa )
Yes Dennis. Hij is geslaagd. Wat goedddd. Super bedankt. Ik vertrouw volledig op de rest nu. Geweldig, dankjewel.

Beoordeling van 5   geplaatst door Wendy voor kaartlegger Dennis ( Medium - Sjamaan - Helderziend )
Klasse zuiver too the point Salina ook al heb ik niet altijd veel credits. Je doet steeds jouw uiterste best om mij te helpen. Dankjewel Leona.

Beoordeling van 5   geplaatst door Leona voor kaartlegster Salina ( Beschermengel - Kaartleggen - Lichtkennis )
Wat ben jij een bijzondere vrouw. Met liefde, compassie en eerlijkheid zonder te oordelen geef jij alles door. Je mengt niet met jezelf. Je bent er volledig voor mij. Wat er ook uitkomt ik ben je ontzettend dankbaar. Liefs vanuit mijn hart voor jou Lucinda.

Beoordeling van 5   geplaatst door Lucindagras@gmail.com voor kaartlegster Nina ( Lenormand kaarten - Sociaal invoelend - Intuitief )
Mari Elena is heel goed in het aanvoelen van situaties. Ze zet je terug in je kracht en helpt zo je problemen op te lossen. Ik ben supergoed geholpen en nu een heel blij mens. Dank je wel.

Beoordeling van 5   geplaatst door Joy voor kaartlegster Mari Elena ( Helderwetend - Spirituele coach - Medium )
Wat ik al langer wist en nu hoorde is, ga out of the box denken. Dennis, dankjewel, hier kan ik wat mee. Ga ermee aan de slag. Grtjs Astrid.

Beoordeling van 4   geplaatst door Astrid voor kaartlegger Dennis ( Medium - Sjamaan - Helderziend )
chantal eindelijk naar maanden zoals je steeds zei er komt contact en ja vandaag kreeg ik een emotioneel bericht van hem .en ja ga hem snel zien .je blijf mij favoriet meer dan alle sterren aan de hemel je collega louisa.

Beoordeling van 5   geplaatst door Loes voor kaartlegster Chantal ( Luisterend oor - Sociaal invoelend - Raadgever )
Bel je wekelijks echt een goede vriendelijke vrouw die niet onbelangrijk het wel juist ziet linneke .

Beoordeling van 5   geplaatst door Zohra voor kaartlegster Lineke ( Lenormand kaarten - Tarotkaarten - Invoelend )
Beste Gazali, Ik vind je geweldig Ervaar jouw consulten als een enorme steun. Na een gesprek met jou kan ik er weer tegen aan. Voel me ontzettend thuis bij jou, je bent een mooi mens met een pure ziel met een bijzondere gave je bent een absolute aanrader. Groetjes tot bels Natalie.

Beoordeling van 5   geplaatst door Natalie voor kaartlegger Gazali ( Medium - Sjamaan - Kaartleggen )
Lieve Desteny wat waren je woorden mooi het klopte precies wat je allemaal zei en dat kon ik ook voelen omdat ik ook helderziend ben, maar je kon mij zoveel meer vertellen en hoop dat alles gauw zal uitkomen. je geef een mens ook rust waardoor je ook ontspannend wordt ik denk dat er veel gaat veranderen straks en de goede kant op, ik denk nog altijd aan wat je zei. David ster dat zeg jou wel genoeg ik ga jou weer over een paar weken bellen zoals beloofd, en ik hoop dat ik haar gauw hoor en dat we weer samen zijn met een mooie toekomst, tot heel gauw weer en ik heb bedankt hoor daar boven en ook een mooi gebed voor jou gedaan want je heb een bijzondere gave mee gekregen, een hele dikke knuffel liefs Dave.

Beoordeling van 5   geplaatst door Dave voor kaartlegster Desteny ( Invoelend - Luisterend oor - Heldervoelend )
WOW WOW WOW.Je hebt het w??r gedaan Isha. Hoe doe je het toch?. Geen enkel onderwerp of vraag is te moeilijk voor je. wat een sterke vrouw en helderziende. Ongezien. Ditmaal gaat het over mijn huis. Een tweetal maanden geleden belde ik je voor problemen met mijn woning. Jij zei dat er iets ging gebeuren waardoor de werken onverwachts sneller dan gepland van start konden gaan. hoe ongeloofwaardig dit ook klonk, moet ik je nu toch ook w??r gelijk geven. We starten opnieuw 2 maanden eerder dan begin dit jaar nog leek en gepland werd. Dank je wel. Ik bel je zeker nog in de toekomst.

Beoordeling van 5   geplaatst door Belgi voor kaartlegster Isha ( Medium - Helderziend - Heldervoelend )
Tjitske is heel eerlijk, en haar ingaves zijn bij mij uitgekomen. Soms is het niet leuk om te horen, maar dat is de waarheid niet altijd helaas. Bedankt, Tjitske.

Beoordeling van 5   geplaatst door Che voor kaartlegster Tjitske ( Gidscontact - Heldervoelend - Contact overledenen )
Dennis, wow wat ben jij een kanjer op deze lijn. Jij wist als enige naar boven te halen dat het kind in Belgiƫ woont. Jij bent een grote aanwinst op deze lijn. Op al mijn vragen kon jij het juiste antwoord geven. .

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem voor kaartlegger Dennis ( Medium - Sjamaan - Helderziend )
Werkelijk waar een topper. Ik spreek haar al jaren en bijna alles wat zij voorspeld heeft is uitgekomen. Geen vraag is te gek. Ik vraag altijd aan haar, zie je nog iets/ of mag je nog iets meegeven wat ik niet gevraagd heeft en dan komt ze net de meest gekke dingen die altijd uitkomen. Ze krijgt niet altijd deze boodschap, maar als die er is is het altijd bijzonder.

Beoordeling van 5   geplaatst door K.W. voor kaartlegster Louisa ( Intuitief - Sociaal invoelend - Paranormaal begaafd )
Hi mina,super bedankt.je had gelijk.


Beoordeling van 5   geplaatst door Gieta voor kaartlegster Mina ( Lenormand kaarten - Heldervoelend - Intuitief )
Lieve Asteria, ik ben je dankbaar voor de vele gesprekken die ik inmiddels met je gevoerd heb. Je hebt geduld met mij en je bent eerlijk, want je zegt het als het er niet goed uitziet, maar gelukkig heb je onlangs een hele verandering zien liggen. Ik wil vaak opgeven en soms weet ik gewoon niet meer wat te doen, maar als ik jou gesproken heb, kan ik weer door. Wat ik mooi vind, is dat ik soms een vraag in mijn hoofd heb en jij al een antwoord geeft. Ik zeg ook vaak dat je mijn gedachten kan lezen. Veel liefs <3.

Beoordeling van 5   geplaatst door E voor kaartlegster Asteria ( Helderwetend - Droomanalyse - Spirituele coach )
Lieve Tess, 2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik geloofde er niet meer in, en toch bleef je volhouden. Nu nog het allerbelangrijkste die je voorspeld hebt. Ben benieuwd, je bent een kanjer dikke zoen.

Beoordeling van 5   geplaatst door Martine voor kaartlegster Tess ( Paragnost - Helderziend - Heldervoelend )
Wauw kon gedetailleerd beschrijven wat ze zag en kwam ook uit gek genoeg.

Beoordeling van 5   geplaatst door Aa voor kaartlegster Laila ( Medium - Pendelen - Shamballa )
Een heel lieve dame, straight to the point. Een echte aanrader. Veel liefs.

Beoordeling van 5   geplaatst door Nathalie voor kaartlegster Shiloh ( Helderziend - Lichtkennis - Spiritueel advies )
Alles klopt. Een vrouw die duidelijk is in haar voorspellingen.Een aanrader, ze weet waarover het gaat.

Beoordeling van 2   geplaatst door Anoniem voor kaartlegster Laila ( Medium - Pendelen - Shamballa )
ik vind zoya een zeer sympathieke dame die open communiceert. ik wens je dan ook alle geluk toe.

Beoordeling van 3   geplaatst door Karo voor kaartlegster Zoya ( Medium - Heldervoelend - Contact overledenen )
Wauw wauw wauw. Wat een topper is zij. Een van de beste op de lijn. Echt een aanrader.

Beoordeling van 5   geplaatst door Nathalie voor kaartlegster Laila ( Medium - Pendelen - Shamballa )
Lieve Yellow, jij bent mn steun en toeverlaat. Soms bel ik je zo vaak, maar het is nooit teveel. Bedankt voor je geduld. Jij ziet heel goed in jouw beelden hoe het gaat verlopen. Er zijn al zoveel dingen uitgekomen en zo gegaan zoals je zei. Ik heb vaak willen opgeven, maar jij helpt me om door te zetten. Ik vind je lief dat weet je en bedankt dat je er bent.

Beoordeling van 5   geplaatst door E voor kaartlegster Yellow ( Paragnost - Astroloog - Helderziend )
Sophia heeft mij al vaker dingen voorspeld die dan ook daadwerkelijk uitkomen meestal komt het de volgende dagen al uit. Ik vindt haar geweldig goed en ook super lief. Dankjewel lieve Sophia. Ik bel je gauw terug want de verbinding viel net weg. Groetjes K.

Beoordeling van 5   geplaatst door Karima voor kaartlegster Sophia ( Invoelend - Dierentelepathie - Helderziend )
God ik zou wel uren met jou kunnen praten alles klopt komt altijd uit, tijd is altijd een vraagteken dat is gewoon zo maar je bent geweldig de tijd was om anders waren we nu nog bezig maar bel je zeker terug. Ik was nog vergeten te zeggen dat mijn dochter een dochter heeft gekregen zoals je zei, bedankt en bel je zeker terug.

Beoordeling van 5   geplaatst door Sonia voor kaartlegster Thaiis ( Relatiecoach - Hoogsensitief - Lenormand kaarten )
Salina Salina je hebt mijn echt geholpen. Het was wel confronterend, maar heeft me toch inzichten gegeven in bepaalde patronen Hiermee kan ik terug stappen vooruit zetten. Het is steeds heerlijk om met jou te praten. Wat je voorspelt komt ook uit. Liefs k.

Beoordeling van 5   geplaatst door K voor kaartlegster Salina ( Medium - Heldervoelend - Helderziend )
Ik bel Marya al geruime tijd en ze is een grote steun. Sinds mijn gesprekken met haar durf ik stappen te nemen waar ik tot voor kort niet aan zou kunnen denken. Naast haar coaching put ik heel veel kracht uit haar voorspellingen die altijd uitkomen. Ze is een schat en we bidden voor elkaar dat onze harte wensen uit mogen komen.

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem voor kaartlegster Marya ( Helderwetend - Heldervoelend - Reikimaster )
Lieve Sara, je kent me inmiddels goed omdat ik je zo vaak bel, al ben je echt lastig te bereiken. Het wordt eens tijd voor een getuigenis. Eerste wat je vroeg gisteren is hij weer naar het buitenland? Ik werd er misselijk van, maar heb hem meteen na ons gesprek gebeld. Je had gelijk. Hij zit er al sinds maandag. Uiteraard ben ik er niet blij mee maar probeer wel goed te luisteren naar wat je hebt gezegd en dat dit geen vlucht van mij is. Ik probeer er vertrouwen in te houden. Je bent echt goed en bedankt voor de fijne gesprekken.

Beoordeling van 5   geplaatst door E voor kaartlegster Sara ( Lenormand kaarten - Invoelend - Intuitief )
Ik heb Dennis maar net leren kennen en ik zat in een moeilijke, stressvolle situatie waarvan de uitkomst heel echt bepalend zou zijn voor mijn verdere toekomst. Dennis bleef met zijn healende meditatie mij tot rust brengen en stelde mij gerust. Hij herhaalde iedere keer dat ik het moest loslaten en rustig moest blijven. Het was echt moeilijk voor mij eerst om dit vol te houden, maar hij bleef me helpen. Wat is er dan uiteindelijk gebeurd. Al zijn voorspellingen zijn uitgekomen op 2 dagen tijd. Alles is goed gekomen, de wonderen zijn gebeurd. Ik ben zelf echt sprakeloos. Je bent echt een engel en ik ben het Universum dankbaar dat onze wegen hebben gekruist. <3 <3 <3.

Beoordeling van 5   geplaatst door Manifestmiracles voor kaartlegger Dennis ( Medium - Sjamaan - Helderziend )
Hartelijk dank voor je reading dirk, Het waren doordenkertjes. Dannie.

Beoordeling van 5   geplaatst door Dannie voor kaartlegger Dirk ( Paranormaal advies - Paranormaal begaafd - Heldervoelend )
Sonja, je bent super goed. Jouw voorspelling is uitgekomen. Ik heb de job. Je zag het zo duidelijk. Ik had nog twijfels maar jij wist het voor 99 procent. Zo knap.

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem voor kaartlegster Sonja ( Intuitief - Lenormand kaarten - Luisterend oor )
Lieverd, ik was net te laat met opwaarderen en je was met pauze. Ik heb je niet meer netjes kunnen bedanken, dus bij deze. Heel erg bedankt en heel veel liefs. De dame met wat vragen over de man die is terug gekomen, mijn intuitie en de vriendin. Hopelijk weet je wie ik ben.

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem voor kaartlegster Lola ( Medium - Helderwetend - Reikimaster )
Lieve Thaiis, en toen was de verbinding verbroken. Heel hartelijk dank voor de geweldige Reading. U bent een kei in uw vak. Liefs, Odette.

Beoordeling van 5   geplaatst door Odette voor kaartlegster Thaiis ( Relatiecoach - Hoogsensitief - Lenormand kaarten )
Spijtig dat men krediet op was, je klonk zo vertrouwt om mee te praten. Je kon mijn situatie zo goed schetsen dus ik hoop dat de voorspellingen ook uitkomen. Veel liefs.

Beoordeling van 5   geplaatst door Jiska voor kaartlegster Nona-Yo ( Medium - Paragnost - Helderziend )
Een mooi consult gehad van Isha Veel duidelijkheid gekregen en ze heeft altijd verhelderende inzichten. Isha legt alles goed uit ze is heel kundig en grappig. Kortom een topper. Tot gauw.

Beoordeling van 5   geplaatst door Natas voor kaartlegster Isha ( Medium - Helderziend - Heldervoelend )

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster, mailanalyses met kaartleggers, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP