belanalyse kaartlegster LOLA

2688 LOLA IS OFFLINE VOOR BELANALYSE

Ervaren kaartlegster Lola is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Lola, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Lola komt pas later online.

KAARTLEGSTER LOLA - LUISTEREND OOR

KAARTLEGSTER LOLA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan kaartlegster Lola je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze kaartleggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont kaartlegster Lola respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat kaartlegster Lola je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft kaartlegster Lola je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. kaartlegster Lola herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met kaartlegster Lola met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: kaartlegster Lola leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

KAARTLEGSTER LOLA - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door kaartlegster Lola.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief kaartlegster heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld kaartlegster, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen kaartlegster zoals kaartlegster Lola... juister is.

Bel nu met kaartlegster Lola! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze kaartleggers die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, kaartlegster Lola is zo een kaartlegster met deze bijzondere intuïtieve gave.

 KAARTLEGSTER LOLA AGENDA MEI KAARTLEGSTER LOLA

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER LOLA

DAG

kaartlegster Lola heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DAG

kaartlegster Lola heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Lola, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Lola in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Lola, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER LOLA

Geeft sinds 31 oktober 2020 heldervoelend belanalyse op deze website.

LUISTEREND OOR

Kaartlegster Lola gebruikt als
persoonlijke pincode 2688

INTUITIEF

Lola gaf laatste belanalyse op
22 mei 2024 om 11u32

glazen bol  kaartlegster Lola Nederland

5 JAAR ERVARING

Lola is al 5 jaar actief op kaartleggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Lola is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven, consistentie & visioenen

TOP KAARTLEGSTER

Lola is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.99 out of 5
202 beoordelingen

LOLA KAARTLEGSTER LOLA

Een sterk kaartleggend medium.

Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in de spirituele wereld. Ook kan ik contact maken met een dierbare overledene, en werk ik als sjamaan.

Ik werk met lenormand kaarten. Ik heb veel ervaring op gebied van reiki en kundhalini.

Je kan bij mij terecht met al je vragen. Ik kan je een gerichte tijdsaanduiding mee geven en een eerlijke antwoord geven.

Kracht van Lola.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER LOLA

TOP