beoordelingen heldervoelende  kaartlegster

beoordelingen kaartleggers BEOORDELINGEN OVER ONZE HELDERVOELENDE KAARTLEGGERS

Ervaren kaartleggers staan klaar voor u, lees hieronder de beoordelingen. Lees hier wat anderen over onze heldervoelende kaartleggers schrijven in een beoordeling.

Nina, Ik wil u nogmaals bedanken voor de mooie kaartlegging. Ik hou u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Mag ik jou ook van harte bedanken voor jouw eerdere juiste voorspellingen. Wens jou alle geluk toe en nog een mooi weekend. Carla.

Beoordeling van 5   geplaatst door Carla
beoordeling voor kaartlegster Nina
Je bent zon lieve vrouw! Zo geduldig zo goed geaard met je uitleg. Ik hou mij vast van wat u mij heb mogen meegeven. U hoort mij zeker weer. Liefs Carmen.

Beoordeling van 5   geplaatst door Carmen
beoordeling voor kaartlegster Lobke
Vandaag een mooie reading gehad van medium Terra. Ze vertelde zaken waar ze niet op de hoogte van kon zijn. Medium Terra is oprecht en zuiver, ze is erg empathisch en snel van begrip. Bovendien is ze ontzettend lief. Tot gauw lieve medium Terra.

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem
beoordeling voor kaartlegster Terra
Je bent goed Petrus. Dank je voor alles, ik draag u een warm hart toe. ik heb daarstraks een getuigenis geplaatst. maar ik was de sterren vergeten. Florence.

Beoordeling van 5   geplaatst door Florence (uit Simpelveld)
beoordeling voor kaartlegger Petrus
Nina, heeft veel dingen gezegd dat volledig klopten. Bedankt je voelt me heel goed aan. Ik laat je nog iets weten. Knuffel Eleanor.

Beoordeling van 4   geplaatst door Eleanor (uit Rutten)
beoordeling voor kaartlegster Nina
Olga. Bedankt voor het verhelderende gesprek. Ik sprak je gisteren en heb je al meermaals gesproken. Ik sluit me helemaal aan bij voorgaande getuigenissen. Top medium, en zuiver Mar.

Beoordeling van 5   geplaatst door Mar (uit Zillebeke)
beoordeling voor kaartlegster Olga
Lieve Carola, wat een energie, wat een mooi gesprek. Ik hoop je snel weer te spreken om je te vertellen hoe het allemaal geëindigd is, of moet ik zeggen beginnen. A.

Beoordeling van 5   geplaatst door Amelya (uit Arendonk)
beoordeling voor kaartlegster Carola
Hoi Gunter, Dank je wel voor je mooie en goeie inzichten, ongelofelijk. Heel bijzonder Man. Warme groet. J

Beoordeling van 5   geplaatst door jaap
beoordeling voor kaartlegger Gunter
Straffe dame, kwam meteen to the point, wist precies waar het over ging, zonder dat ik iets had gezegd.

Beoordeling van 5   geplaatst door Barbara
beoordeling voor kaartlegster Lili
Ik schreef twee weken geleden dat Stefaan 100% correct heden en verleden heeft gezien en dat ik het hier zou melden wanneer er ook toekomstgerichte zaken zouden uitkomen. Dat is nu al gebeurd! Stefaan zag dat mijn ex na bijna een jaar weer toenadering zou zoeken (dit was niet mijn vraag, maar dat lag overduidelijk in de kaarten) en hij had daar ook details bij beschreven, en verder zag hij o.a. nog een specifieke situatie gebeuren met een collega. Beide voorspellingen zijn binnen twee weken exact zoals omschreven uitgekomen! Echt niet normaal, supergoed gezien!!

Beoordeling van 5   geplaatst door Topper
beoordeling voor kaartlegger Stefaan
Ik heb een e-mail van jou ontvangen met humor beschreef jij wat voor type en hoe de situatie is. Maar gelijk ook al in contact met hem die flow zonder teveel woorden…op de detail zit jij. Wat een ingewikkelde vent maar door jou zie ik het ook wel weer anders. Dankjewel lieve Dirk!

Beoordeling van 5   geplaatst door Nathalie
beoordeling voor kaartlegger Dirk
Dag Waffa, je bent een lieverd en een fijne vrouw veel dingen wat je zei kon ik plaatsen je bent echt een eerlijk iemand dat voelde ik zelf ook je probeert dingen ook goed uit te leggen! Ik kan niet wachten om je in de toekomst terug te bellen! Dacht wel dat je goed was, je bent vaak bezet! Doe zo verder :) heel veel liefs A. xxxx

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem
beoordeling voor kaartlegster Waffa
Romyna, bedankt voor je consult van de middag credits waren op wou herladen en was net te laat. Ben zo benieuwd wat nog komt. Grtjs A

Beoordeling van 5   geplaatst door A.
beoordeling voor kaartlegster Romyna
Lieve Karin, ik heb zo net een hele fijn gesprek met u gehad alles wat je zei klopte, ook wat betreft zijn drank problemen dat kon u niet weten! Ik besef ook steeds meer dat ik beter verdien je hebt gelijk. Laat die nieuwe man maar komen daar wil ik voor gaan?? Liefs, T

Beoordeling van 5   geplaatst door T
beoordeling voor kaartlegster Karen
Dit was ver weg de beste reading die ik in lange tijd gehad heb. Jeanette is ontzettend eerlijk, met gevoel liet zij mij mijn spiegel zien. Om zo oude patronen door te breken. Je bent een top mens! Veel liefs

Beoordeling van 5   geplaatst door Anna
beoordeling voor kaartlegster Jeanette
Ik bel Ilse met enige regelmaat als ik helderheid wil in mijn tweelingziel proces, wat af en toe heel pittig is. Heldere en vlotte antwoorden op mijn vragen, geven duiding en ankerpunten in ons proces. Heel prettig en nuchter medium. Dank je wel Ilse voor je hulp. Edith.

Beoordeling van 5   geplaatst door Edith
beoordeling voor kaartlegster Ilse
Ik spreek Karine al een paar jaar. Nu vind ik het tijd om weer eens een recensie te laten plaatsen. Karine heeft mij best veel geholpen op de momenten dat ik met vragen zat. Karine kon mij precies vertellen wat zich afspeelde in mijn leven. Bijvoorbeeld over de financiën, relatie, reparatie aan mijn auto, werkzaamheden. Verder als ik onrustig was over iets dan was Karine er om mijn zorgen te ontleden. Dus de afgelopen jaren heb ik mogen ervaren dat zij een heel kundig medium is,die ontzettend veel uit de kaarten kan halen. Karine nogmaals mijn dank voor de hulp die ik krijg. Grt Anonieme man ( ook met de vragen over het hondje)

Beoordeling van 5   geplaatst door Anonieme man
beoordeling voor kaartlegster Karine
Lieve Gunter, hartelijk dank voor je fijne consult. heel resoluut en duidelijk. Ik heb kracht gekregen om de omwenteling in gang te gaan zetten. Dank voor het luisteren. Lea.

Beoordeling van 5   geplaatst door Lea (uit Vlaardingen)
beoordeling voor kaartlegger Gunter
Hoi Angelina. Mijn vertrouwen in jou is groot, jij brengt me weer rust in mij door je wijze raadt en antwoorden te geven die ik nodig heb. Je bent een krachtig medium en echt een toevoeging in mijn leven. Dikke knuffel Kelly.

Beoordeling van 5   geplaatst door Kelly (uit Haut-Ittre)
beoordeling voor kaartlegster Angelina

heldervoelende  kaartlegger Sid
Sid
Sid. Was kort maar fijn te horen hoop dat je gelijk krijgt dat hij stappen naar mij toe zal ondernemen. Ik laat je weten als het zover is Ik bel u altijd op omdat ik bij u terecht kan met al mijn vragen. Alles wat u tot nu toe heeft gezegd is allemaal uitgekomen. Zelfs bepaalde dingen die wat verder in toekomst liggen kan jij al zien. Lief en zachtaardig ben je. H.

Beoordeling van 4   geplaatst door H (uit Elburg)
beoordeling voor kaartlegger Sid
Yuorah, je bent de beste. Alles wat je me tot nu toe hebt gezegd, komt uit. Deze vrouw is echt wel een geweldige steun om positief te blijven en te vertrouwen xx Hana.

Beoordeling van 5   geplaatst door Hana (uit Gorinchem)
beoordeling voor kaartlegster Yuorah
Carola je bent geweldig. iets waar ik jou zo vaak over belde is gewoon uitgekomen,, jij bleef altijd positief terwijl ik zo weinig vertrouwen in had. Thankss Jozefien.

Beoordeling van 4   geplaatst door Jozefien (uit Montfoort)
beoordeling voor kaartlegster Carola
John. Wat heb je het weer goed gezien. Ik hou je op de hoogte. Liefs Fre.

Beoordeling van 5   geplaatst door Fre (uit Westerveld)
beoordeling voor kaartlegger John
Cher. Sympathieke tactvolle dame die een gegeven situatie rationeel analyseert zonder franjes eromheen te winnen. In relationele situaties komt ook nog steeds de vrije wil om de hoek kijken. Thx Sura.

Beoordeling van 4   geplaatst door Sura (uit Bertem)
beoordeling voor kaartlegster Cher
Anouk. Heel erg bedankt voor het lieve positieve geprek. Ik zal allein maar nog positief denken. Zodra er veranderingen komen meld ik me weer. Je hebt me erg geholpen. liefs X.

Beoordeling van 5   geplaatst door Xenia (uit Huizen)
beoordeling voor kaartlegster Anouk
Valentine is een heel vlot medium die zonder aarzeling directe antwoorden geeft op de vraagstelling. Geeft ook juiste analyse over het gevraagde en de verdere ontwikkeling ervan. Was verbaasd. Milana.

Beoordeling van 4   geplaatst door Milana (uit Reimerswaal)
beoordeling voor kaartlegster Valentine
Dankjewel voor je fijne reading alles wat je zegt klopte. Je hebt een prachtige gave. Zo fijn om met MB Rhais te praten. Een hele geruststelling voor mij . liefs van Floor.

Beoordeling van 4   geplaatst door Floor (uit Schalkhoven)
beoordeling voor kaartlegster MB Rhais
Bedankt dat je er voor mij bent heb nog wel wat onzekerheden maar jij helpt mij er goed door heen! Heel erg bedankt om er te zijn liefs A.3

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem
beoordeling voor kaartlegster Anais
Yuorah is altijd heel resoluut. Laatst is er weer een voorspelling uitgekomen ivm contact met iemand. Naast megascherpe voorspellingen heeft ze altijd een luisterend oor wanneer het gewoon even tegen zit. Ze heeft altijd duidelijke adviezen die mij er bovenop helpen. Ben zo blij dat ik af en toe op je mag leunen. Merci dat jij er bent!

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem
beoordeling voor kaartlegster Yuorah
Lieve Babs, Je bent een kanjer !! duidelijk en helder advies Bedankt

Beoordeling van 5   geplaatst door Vlaming jaap
beoordeling voor kaartlegster Babs
Dank u Kaatje voor een verhelderend consult !


Beoordeling van 5   geplaatst door M
beoordeling voor kaartlegster Kaatje
Dank je wel lieve Dina, we hebben ook gelachen om de 2 mannen en de ingewikkelde keuze die eraan komt, Groetjes, Happy

Beoordeling van 5   geplaatst door Happy
beoordeling voor kaartlegster Dina
Beste Stefaan, ik heb voor de eerste keer met jou gebeld. Zonder iets te zeggen wist je onmiddellijk waar ik het meeste over wilde weten. Op korte tijd geef je veel informatie waarvan dan ook alles volledig klopt, hoedje af!! Je bent een hele lieve rustige en aangename man om mee te praten. Bedankt voor het gesprek en bel je zeker nog terug! Grtzz P

Beoordeling van 5   geplaatst door Petra
beoordeling voor kaartlegger Stefaan
Ik vind Sita echt geweldig. Lief, krachtig en altijd geduldig. Denkt mee, leeft mee en helpt je echt om gecompliceerde zaken op te lossen. Hoe vaak ik je bel in twijfel en 1001 vragen? Je kan in dit proces alles stap voor stap aan mij verduidelijken. Dit proces wordt nu duidelijk voor mij. Naast de healing heb je de reading nodig. En ze kan wat ze doet ook goed het is merkbaar en voelbaar. Ik bel je echt weer over een aantal weken. Ik hoop dat ik het vertrouwen kan vasthouden. Meanwhile moet ik gewoon genieten van mijn ontwaking ). Jo x

Beoordeling van 5   geplaatst door Dankbaar
beoordeling voor kaartlegster Sita
Dag Romyna, bedankt voor de gesprekken van de week had jou paar keer gebeld en zoals ik al een vermoeden had en zelf aanvoelde gaat de reis wel door tussen hun. Groetjes A.

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem
beoordeling voor kaartlegster Romyna
Lobke, Ik heb er veel aan gehad aan ons gesprek gisteren, ik voel aan alles dat u zo een lieve, oprechte vrouw bent. Het is een verademing in deze wereld vol oppervlakkigheid, egocentrisme en individualisme. Uw raad en bevestiging is een hart onder de riem en een steun om de juiste beslissingen te nemen in mijn leven. warme groetjes, Cecilia

Beoordeling van 5   geplaatst door Cecilia
beoordeling voor kaartlegster Lobke
Dag Anais. Heel erg bedankt voor je mooie reading en ik viel ook met mijn mond open over de reading. Je kwam ook heel zelfzeker over je stelt geen vragen! Blij dat ik je heb gevonden. Je zal me nog vaak horen. Liefs xxxxxx aanwinst!

Beoordeling van 5   geplaatst door A.
beoordeling voor kaartlegster Anais
Lobke, ik heb je al verschillende malen gebeld. Tot op vandaag zijn al je voorspellingen uitgekomen, echt wow ! Ook al heb ik het moeilijk en zie ik het bos door de bomen niet meer Lobke weet me telkens weer op te monteren en mij terug in mijn krachten te zetten. Je bent veel meer waard dan 5 sterren. Tot gauw

Beoordeling van 5   geplaatst door Karen
beoordeling voor kaartlegster Lobke
Dankjewel! Gelijk dezelfde dag bericht!


Beoordeling van 5   geplaatst door Diana
beoordeling voor kaartlegster Sita
Net een heel mooi positief gesprek gehad met Stefaan. Super je voelde precies alles aan. Bedankt voor het mooie gesprek. Ik ga je zeker vaker bellen.

Beoordeling van 5   geplaatst door Miriam
beoordeling voor kaartlegger Stefaan
Altijd fijn praten met jou. Dank Thaiis. Liefs,An.

Beoordeling van 5   geplaatst door An
beoordeling voor kaartlegster Thaiis
Dankjewel Terra, Voor de zuivere inzichten. Heel veel kon jij niet weten, mooi dat je dat allemaal benoemde. Ik zal meer vertrouwen in mezelf. Super bedankt!

Beoordeling van 5   geplaatst door B
beoordeling voor kaartlegster Terra
Topper ben je! We hebben elkaar gisteren gezien. Wordt vervolgd. Xx

Beoordeling van 5   geplaatst door Lisa
beoordeling voor kaartlegster Anna
Lieve Mari Elena, Je voorspelling is inderdaad uitgekomen, dat hij weer contact op zou nemen als hij terug was. Je voorspellingen komen altijd weer uit en je bent goed in het gerust stellen. Echt een aanrader, beste medium hier.Ik wou je even laten weten dat je het bij het juiste eind had. Lieve groet

Beoordeling van 5   geplaatst door Liz
beoordeling voor kaartlegster Mari Elena
Lieve Aurora, Ik bedank jou voor de oprechte en eerlijke reading. Je hebt mij enorm geholpen en ik weet nu wat ik verder kan en moet doen. Ik bel je zeker vaker als ik in de knoop zit met mezelf of iets anders en je krijgt van mij een knuffel een een dikke 10! LIefs Anna

Beoordeling van 5   geplaatst door Anna
beoordeling voor kaartlegster Aurora
Jane is super goed! Super lief en snel ik typen alles klopte gewoon, Bedankt voor de chat!

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem
beoordeling voor kaartlegster Jane
Eloise, je bent GOUD WAARD! Geen wonder dat haar telefoon rood gloeiend staat! Ongelooflijk hoe jij alles aanvoelt, je advies is fantastisch, de inzichten helemaal al fenomenaal en geraak nu in grote stappen vooruit (ik schafte mijn psychologe af en groei ). Je bent speciaal en top.

Beoordeling van 5   geplaatst door Annemarieke
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Ik heb medium Waffa enkele keren mogen spreken. Ze is uitermate helder voelend, zuiver en oprecht in haar reading. Daarnaast is medium Waffa erg begripvol en lief, ze draait er niet omheen, ze is eerlijk. Ook als je iets niet wilt horen, zal ze het delen. Waffa is een top medium! Tot gauw en veel liefs van R.

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem
beoordeling voor kaartlegster Waffa
Hoi Anna, spot on in tijd. Hoerrra. Ik heb een huis gevonden. In Augustus krijg ik de sleutel. Je zag het beeld als de zonnebloemen bloeien. Klopt als een bus. Ik ben blij ????

Beoordeling van 5   geplaatst door Zonnebloem
beoordeling voor kaartlegster Anna
WONDERBAARLIJK! 1 van DE BESTE, dat is een feit! Waauww, GEEN WOORDEN VOOR, je krijgt veel info mee, ZIJ is ten minste heel duidelijk. Zalige aangename dame en geruststellende stem. Heel EERLIJK, & rechtuit. Mensen, neem aub je tijd bij haar, ze vertelt je alles stuk voor stuk. en het komt ook uit! Ook voel je je niet goed en wil je een babbel, ze geeft jou inzichten en advies mee (GOUD WAARD !!). Greetz Jasmina

Beoordeling van 5   geplaatst door Jasmina
beoordeling voor kaartlegster Eloise

heldervoelende  kaartlegster Wen
Wen
Lieve Wen, je voelt mensen en situaties goed aan. Je bent positief ingesteld tijdens een consultatie, waarbij ik ook een beter gevoel kreeg en anders kon kijken naar de situatie. Nu hoop ik dat je voorspelling uitkomt binnen deze maand nog. Ik houd je op de hoogte hierover. Met oprechte dank. In ieder geval voor je luisterend oor op naar het pinksterren weekend. Aaltje.

Beoordeling van 4   geplaatst door Aaltje (uit Maastricht)
beoordeling voor kaartlegster Wen
Monique. Heb je pas eindelijk aan de telefoon gehad. Kippenvel. Je wist het exact te benoemen hoe het in elkaar zit. Ben benieuwd of hij ooit nog contact op neemt. E.

Beoordeling van 5   geplaatst door Emie
beoordeling voor kaartlegster Monique
Bedankt lieve Johannes,ik ga je raad opvolgen. Ik waardeer je eerlijkheid alleen al je stem brengt me in een rustige stemming. xxx Bren.

Beoordeling van 4   geplaatst door Bren (uit Balen)
beoordeling voor kaartlegger Johannes
Bedankt Waffa, voor je geduld en je voorspellingen, je hebt me er echt doorgesleurd, er is al wat uitgekomen, bedankt en tot spoedig. Liefs Ruth.

Beoordeling van 5   geplaatst door Ruth (uit Gullegem)
beoordeling voor kaartlegster Waffa
Hallo Gunter. Bedankt voor je antwoord op mijn e-mail. Het geeft toch een geruststelling. Grt J.

Beoordeling van 4   geplaatst door J (uit Ronse)
beoordeling voor kaartlegger Gunter
Yuorah. Bedankt voor alles wat je gedaan heb, voor het luisterend oor, door ons gesprek heb ik diepere inzichten gekregen in mezelf, jij bent zo een fijn mens om mee te praten, wat je voorspeld komt ook uit het één wat sneller dan het ander, Ik vind je gewoon TOP Aurore.

Beoordeling van 5   geplaatst door Aurore (uit Venlo)
beoordeling voor kaartlegster Yuorah
Sofhia. De spijker op zijn kop. ongelofelijk kei en kei goed eerste klas. Liefs van mij S.

Beoordeling van 5   geplaatst door Skylar (uit Bunschoten)
beoordeling voor kaartlegster Sofhia
Dag Stefaan, Wat praat ik graag met jou.Je bent heel eerlijk en positief,steekt me telkens een hart onder de riem.We lachen vaak en er is veel begrip voor het diepe verdriet ook. Je bent een topper. Blij met jou! Liefs,An

Beoordeling van 5   geplaatst door An
beoordeling voor kaartlegger Stefaan
Lieve Aurora, jij bent een echte topper. Jij bent zeer sterk in invoelen, je omschrijft alles tot in de kleinste detail en je zit er nooit naast. Bruikbare tips en goede steun en toeverlaat, een aanrader. xxx Liene.

Beoordeling van 5   geplaatst door Liene (uit Roosendaal)
beoordeling voor kaartlegster Aurora
Wat een lieverd.... dank jewel


Beoordeling van 5   geplaatst door Ewelina
beoordeling voor kaartlegger Jack
Lieve Dina, gisteren mocht ik al direct een lieve mail van jou ontvangen en vandaag was er alweer terug contact nog eerder dan je dacht. Maar wat mij vooral zo goed deed waren jouw lieve woorden en duidelijke inzichten over zijn gevoel en acties daaruit voorkomend. Wat een warm gevoel heb ik over gehouden aan jouw woorden, dat schept rust. Dank lieve schat je bent echt oprecht een topper op de lijn.

Beoordeling van 5   geplaatst door N
beoordeling voor kaartlegster Dina
Olga is een super dame voelt dingen goed aan. Weet de juiste woorden te gebruiken om het een en ander duidelijk te maken. Bedankt Medina xx

Beoordeling van 4   geplaatst door Medina (uit La Hulpe)
beoordeling voor kaartlegster Olga
Dank je wel voor je bemoedigende woorden. Een deel van uw voorspelling is al uitgekomen. Ik hou u verder op de hoogte. Ik weet echt niet hoe je het doet maar je voorspelling is 1 dag later uitgekomen. Sita hoe doe jij dit. M

Beoordeling van 4   geplaatst door Malak (uit Sint-Margriete)
beoordeling voor kaartlegster Sita
Dank je Nina om me te laten begrijpen hoe mijn partner denkt. Zeer verhelderend en helpt me enorm om ermee om te gaan. Tot bels Nil.

Beoordeling van 4   geplaatst door Nil (uit Goes)
beoordeling voor kaartlegster Nina
Gazali. Je bent echt zo to the point. Ik moet zelfs niets vragen want je voelt gelijk al aan wat ik wilde vragen. Je bent TOP. Bel je snel weer. N ora.

Beoordeling van 5   geplaatst door Nora (uit Texel)
beoordeling voor kaartlegger Gazali
Hallo lieverd, bedankt voor alles, je bent een topper !

Beoordeling van 5   geplaatst door Yentl
beoordeling voor kaartlegster Morgane
Zoals beloofd een warme getuigenis, je bent lief, meelevend, positief, en alles komt uit ! Dikke mercie, knuffel, tot spoedig he

Beoordeling van 5   geplaatst door Petia
beoordeling voor kaartlegster Morgane
Hi Sita ik had je net gesproken over een man. En je vertelde dat hij een gevoels man is en dat er ook gemist is naar mij toe. Sorry dat de verbinding werd verbroken. Maar bedankt voor je inzichten. Ik ben blij met jou inzichten. Melissa.

Beoordeling van 4   geplaatst door Melissa
beoordeling voor kaartlegster Sita
Lieve Anouk. Oog voor detail is oog voor het unieke, en dat ben jij. Wat jij op je ogen ziet, is ongelooflijk. Weer zijn de voorspellingen uitgekomen. Ontzettend bedankt lieve schat. Helemaal Gelukkig M.

Beoordeling van 5   geplaatst door Mille (uit Zundert)
beoordeling voor kaartlegster Anouk
Lieve Karen We hadden over vele dingen gesproken, en ik sta weer versteld van je gave Toppie Toppie ben jij. Grappig dat jij ondanks me,n stem wist dat ik het was. Altijd de 5 Sterren waard. Groetjes Celine.

Beoordeling van 4   geplaatst door Celine (uit Uitgeest)
beoordeling voor kaartlegster Karen
Carola, Ik bel jou al een aantal jaren en wil nu toch een getuigenis plaatsen. Dankjewel voor je luisterend oor, je adviezen. Je hebt een uitstekend invoelend vermogen en zit er praktisch nooit naast. Je bent eerlijk in wat je voelt en ziet en dat kan ik erg waarderen. Dankjewel. Wil je een oprecht medium spreken bel dan Carola. xxxx Viola.

Beoordeling van 4   geplaatst door Viola (uit Galmaarden)
beoordeling voor kaartlegster Carola
Verbluffend goed. Het is ongelofelijk wat Eloise je weet te vertellen. Ik was er even stil van. Ze is echt heel goed, draait er niet omheen, is duidelijk en vriendelijk. Ik raad iedereen aan haar te bellen, je bijna naamgenoot Elise.

Beoordeling van 5   geplaatst door Elise (uit Leusden)
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Ellah. Jij bent de beste helderziende van heel de lijn. Hoop je snel terug te mogen spreken. Veel liefs, Deniz.

Beoordeling van 4   geplaatst door Deniz (uit Bergen)
beoordeling voor kaartlegster Ellah
Lieve Veroniek, Woorden schieten te kort, je hebt mij laten inzien om voor mijn zelf te kiezen zelf liefde. En natuurlijk niet te vergeten om voor mijn gelijk te gaan. Vanaf nu ga ik niks meer in de weg laten niemand kan mij tegenhouden waar een wil is een weg. Gelukkig gaat voor alles zolang je maar aan je zelf werkt. Je voorspelling met één woord te beschreven fantastisch kan mij hierin plaats en in vinden. Dankjewel. Groetjes Hanna.

Beoordeling van 4   geplaatst door Hanna (uit Poperinge)
beoordeling voor kaartlegster Veroniek
Daniel is heel eerlijk en kon mij dingen vertellen die niemand wist behalve ik. Wat ik ook heel fijn vind is dat Daniel mij tijdens het bellen energie gaf, ik voelde me heel rustig en warm worden, het voelde zo fijn. Dank Antonia.

Beoordeling van 5   geplaatst door Antonia (uit Weert)
beoordeling voor kaartlegger Daniel

heldervoelende  kaartlegger Sid
Sid
Hierbij laat ik graag weten dat ik heel tevreden ben over Sid als medium omdat hij op verzoek heel goed kan meekijken in mijn leven en precies kan aangeven waar de schoen wringt en met name ook bij wie. Heel goed wat jij ziet en voelt. Een dikke 10 sterren ben je waard. L

Beoordeling van 5   geplaatst door Layla (uit Edegem)
beoordeling voor kaartlegger Sid
Wat een mooie bevestiging/aanmoediging gekregen van Madeleine. Klopt exact!! Zeker de moeite waard

Beoordeling van 5   geplaatst door Natalie
beoordeling voor kaartlegster Madeleine
Merci Eloise!! Liefs,An


Beoordeling van 5   geplaatst door An
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Channa gaat rood gloeiend staan, een 100procent accuraat. Wat een power heeft deze vrouw! Jeetje ben echt echt van mijn stuk geblazen. Ze heeft het stuk van voorspelling, het invoelen en het stukje advies gelijk erbij. Zonder kaarten niks heeft ze nodig, ze staan direct in contact. Antwoorden krijg je gelijk op vragen. Ik heb er zoveel inzichten en kracht uit kunnen halen uit 1 gesprek en geen langdradig verhalen. Wat een boodschapper. Ze is gelijk mijn favoriet, ik ga haar zeker vaker bellen.

Beoordeling van 5   geplaatst door D
beoordeling voor kaartlegster Channa
Elena, fijne chat gehad met je en met rake waarnemingen. Ik weet wat ik mag doen nu. Groet, Sofia

Beoordeling van 5   geplaatst door Sofia
beoordeling voor kaartlegster Elena
Yuorah, Wat ben jij een warme lieve vrouw. Je krijgt ook heel veel door. Je bent zeker een aanrader. Liefs V

Beoordeling van 5   geplaatst door Vittoria
beoordeling voor kaartlegster Yuorah
Geweldige man met het hart op de juiste plaats. Lieve Johannes ik ga je snel weer bellen!

Beoordeling van 5   geplaatst door Derya (uit Hoeselt)
beoordeling voor kaartlegger Johannes
Lieve Valentine, wat een geweldig mooie en heel juiste reading, ik wordt er echt gelukkig en rustig van hoe jij alles kan perfect beschrijven. ik blijf er zeker de moed inhouden, hoedje af voor jou. heel veel respect.

Beoordeling van 4   geplaatst door Adele
beoordeling voor kaartlegster Valentine
Dag Nina, je bent een topper. Je voelt heel veel aan en kunt alles exact verwoorden zoals ik het voel.

Beoordeling van 4   geplaatst door Ray (uit Bellingen)
beoordeling voor kaartlegster Nina
Geen poespas gewoon to the point, met humor. Heb er weer vertrouwen in. Laat hier zeker weten als je voorspellingen zijn uitgekomen. Liefs L.

Beoordeling van 4   geplaatst door Lyn (uit Rekkem)
beoordeling voor kaartlegger John
Lieve Shar je had gelijk.. ik ga je snel weer bellen. Meer dan 5 sterren waard

Beoordeling van 5   geplaatst door Roma (uit Renswoude)
beoordeling voor kaartlegster Shar
Carola bedankt voor je woorden.. verreweg de beste medium!

Beoordeling van 4   geplaatst door Esila (uit Staphorst)
beoordeling voor kaartlegster Carola
Lieve Geeta, wat een verademing om met jou te communiceren hier. Je mooie inzichten, lieve woorden, laten mij altijd weer even aarden. De mooie toekomst voorspellen, is iets wat ik vast ga houden. Dat ik hem vandaag om precies 14h00u een berichtje stuurde, heeft zo moeten zijn. Je bent een fijne en lieve vrouw, zegt waar het op staat en draait nergens om heen. Heel erg bedankt voor je steun de afgelopen 2 weken. Ik houd met hem de gesprekken luchtig en het initiatief om zijn mooie reis met mij te delen ook. Ik houd je op de hoogte binnenkort. Liefs, Cam

Beoordeling van 5   geplaatst door C.
beoordeling voor kaartlegster Geeta
Lieve Anouk! Weer voor de zoveelste keer gelijk!! Echt bizar. Liefs van mij

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem
beoordeling voor kaartlegster Anouk
Kaatje Bedankt voor het consult over mijn zoon dit wist ik al langer maar niemand geloofde mij Dus bedankt voor de bevestiging Fijne dag nog

Beoordeling van 5   geplaatst door Rita
beoordeling voor kaartlegster Kaatje
Dag salina bedankt voor de chat eergisteren was echt top. Hopelijk kom je snel online! X

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem
beoordeling voor kaartlegster Salina
Lieve Astrid, vandaag heb ik jou voor het eerst mogen spreken. Wat een kanjer ben je. Mooie kaartlegging, mooie inzichten heb ik mogen krijgen. Je bevestiging over mijn eigen intuitief gevoel is zo heerlijk. Ik ga zeker het boek kopen om mijn intuïtie verder te ontwikkelen. We spreken elkaar snel weer. Liefs, de dame met mooie energie in der handen.

Beoordeling van 5   geplaatst door Cam
beoordeling voor kaartlegster Astrid
Hoi Olivia, ik heb het toch zelf onderzocht. Hij heeft al drie jaar een relatie. Ik ben verdrietig en moet het loslaten. Bedankt voor de gesprekken. De waarheid doet pijn.

Beoordeling van 5   geplaatst door Sanna
beoordeling voor kaartlegster Olivia
Bijzondere man geeft je veel inzicht en is recht door zee.

Beoordeling van 5   geplaatst door Nicci
beoordeling voor kaartlegster Godfre
Dank je wel Sita! You are the best!


Beoordeling van 5   geplaatst door J-Anne
beoordeling voor kaartlegster Sita
Dag Kaatje, heel erg bedankt, jij bent de bovenste beste op deze lijn. Wouw, ben aangenaam verrast door je voorspellingen, zo vlot verwoord. Alles wat je zegt komt uit. Zeker mijn favoriete nr 1. Groetjes x Rita

Beoordeling van 5   geplaatst door Rita
beoordeling voor kaartlegster Kaatje
Kundig en goed advies gekregen.


Beoordeling van 5   geplaatst door Marieke
beoordeling voor kaartlegger Stefaan
Zuiver, goed, geen mooie verhaaltjes... blij en dankbaar Esmee! Ze stuurt je goed aan, je bent er elke dag, ookal is het errug vroeg???? je bent er! Dankjewel. Xx Nomi

Beoordeling van 5   geplaatst door Nomi
beoordeling voor kaartlegster Esmee
Lieve Sieta, wauw wat ben jij goed zeg!! Nooit verwacht dat t nog goed zou komen. Jij bent werkelijk goed in wat je doet en doet t recht uit je hart, alles wat je gezegd hebt is uitgekomen. Ook de blokkades allemaal verwijderd door geloof en vertrouwen te hebben in wat en hoe je t doet, zo blij met jou!!! En zoveel engelengeduld.. Ik kan echt alles met jou delen, happy met jou! Een echte aanrader!! I,m still strong because of you.. Liefs Wendy

Beoordeling van 5   geplaatst door Wendy
beoordeling voor kaartlegster Sita
Lieve Sita, ik heb de laatste tijd u heel vaak gesproken vanwege veel verdriet ivm een liefdeskwestie. U bent overtuigd dat wij bij elkaar komen en uw advies was het voor nu even los te laten. Eindelijk heb ik dat wel kunnen doen en ik voel me zo veel beter door de situatie zoals hij nu is, te accepteren. Ik denk dat ik nu het allemaal gewoon lekker kan laten rusten. Ik voel me er zo veel beter door. Ik wil u bedanken voor uw begrip en geduld deze laatste weken. Ik heb me er gesteund door gevoeld en het was fijn dat ik in deze super moeilijke tijd bij u terecht kon. Wat ik ook fijn vind, is dat u zo regelmatig op de lijn bent. Veel liefs Hanna.

Beoordeling van 5   geplaatst door Hanna (uit Helmond)
beoordeling voor kaartlegster Sita

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Bo, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Bo in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Bo, geniet van tal van ledenvoordelen.